A legnagyobb divatportál azt tűzte ki célul, hogy a tavasz érkeztével felforgatja ruhatárunkat, hisz épp itt az idő a változásra. A Fashion Days interaktív divateseményén a 2016-os tavaszi/nyári trendek ismertetése mellett Görög Zita és Varga Iza a divat nyelvén meséltek a stílusukat meghatározó fordulópontokról. A rendezvényen hazánk legnevesebb divatbloggerei adtak tippeket, hogy az új irányvonalakat hogyan építsük be egyszerűen ruhatárunkba.

Görög Zita ismét bizonyította, hogy jól áll neki a kifutó, ám ezúttal nem modellként, hanem a Fashion Days változásra ösztönző divateseményének háziasszonyaként bűvölte el a közönségét. Az interaktív rendezvényen a megszokottól eltérően hírességek és elismert divatbloggerek mutatták be a 2016-os tavaszi/nyári irányzatokat. A trendriportban 5 női (fémes hatások, új romantika, tengerész stílus, modern nőiesség, a naplemente színe) és 3 férfi vonalat (modern elegancia, csíkok, egyenruha ) ismertettek a Fashion Days divatszakértői.

A népszerű színésznő, Varga Iza is a folytonos megújulást üdvözölte a nagyszabású rendezvényen. Iza a trendeket követve egy klasszikus tengerész stílusú szettet választott, amely a Francia Riviéra hangulatát tükrözte elegáns, csíkos darabjaival.

„A szettemben a hófehér, a piros és a sötétkék színek domináltak. A három árnyalat kombinációja nem véletlen örök sláger, hiszen elegánsan, egy magassarkúval, magasderekú nadrággal és sportosan, egy lapos cipővel, sötét farmerrel, bőr kiegészítővel is kitűnően pársítható” – fejtette ki Varga Iza színésznő.

Az esemény központi témája a tavaszi megújulás és gardróbfrissítés, amely a hazai bloggervilágot is megbolygatta. Görög Zita és Varga Iza mellett Festy (Festy in style), Meyer Eszter (Masni), Nagy Vivien (Fifty pairs of Shoes) és Chaby (Smizedivat) magukon mutatták be idei kedvenc darabjaikat, és örömmel adtak öltözködési és életmód tippeket a megjelenteknek.

„Arra ösztönöznék mindenkit, hogy merjen változtatni, még ha nem is egyszerű. Akármikor kiléptem a komfortzónámból, és új színekkel, formákkal kísérleteztem, pozitív hatással volt az életemre. Ezért az eseményre is egy élénksárga nadrágot választottam, amelyet bátran ajánlok mindeninek, hiszen idén több kollekcióban is megjelenik ez az üde árnyalat” – mondta el Görög Zita, elismert modell és műsorvezető.

A sztárok és bloggerek által kiválasztott outfitek minden darabja már elérhető a Fashion Days webshopján, továbbá mobil applikációjánTime to change: Tavaszi/nyári trendválogatás elnevezés alatt.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ