Leforgatták a Sztár Gokart című műsor 2. évadát, melynek a miskolctapolcai HELL Kart & Event Center adott otthont. A hazai celebvilág ismert szereplői ültek be az elektromos gokartokba, hogy egy izgalmas versenyben a pálya leggyorsabbjai legyenek.

Április 12-én hatalmas volt a harc a sztárok között. Mikrofonokat, forgatókönyveket félredobva, ezen a napon bukósisakot és kesztyűt húztak celebjeink, hogy bebizonyítsák, ők a pálya legjobbjai. Külön versenyeztek a csajok, pasik, de volt páros verseny is. A női mezőny tagjai Som-Balogh Edina, Deutsch Anita, Polyák Lilla, Wolf Kati, Molnár Andi, Muri Enikő, Nádai Anikó, Szabó Zsófi és Iszak Eszti volt, míg a férfiaknál Dombóvári István, Puskás Peti, a Vastag testvérek, Sebestyén Balázs, Bochkor Gábor, Szabó Ádám, Kocsis Tibi, Baronits Gábor, Gömöri Máté és Várkonyi Attila nyomta tövig a pedált.

A rádiós, tévés műsorvezetők, színművészek és énekesek óriási küzdelmet vívtak egész nap, de nem csak a pályán. Mikor épp nem az elektromos gokartokban ültek átszellemülve és koncentrálva a következő futamra, akkor a pálya szélén vívtak szócsatákat, de akadt olyan is, aki a műfüves futsal pályán labdázgatva töltötte a várakozással töltött időt. Polyák Lilla párjával érkezett, aki szintén versenybe szállt, így a pálya mellőli bíztatás sem maradt el. Jól ismerjük Balázs vagy Dombi humorát, poén-poén hátán repkedett, beszállt a bolondozásba Bocsi is, de a többieket sem kellett félteni. Ha már a két rádiós műsorvezetőt említjük, az ő párharcukra mindenki kíváncsi volt, mentek a tippelgetések, hogy vajon ki fog felül kerekedni ezúttal, ha nem a szavak csatájáról van szó. Izgatott és vidám hangulatban versenyeztek a sztárok, persze mindenki komolyan vette a „harcot” és az volt a célja, hogy felálljon a dobogó minimum legalsó fokára. Kocsis Tibi a verseny után viccesen meg is jegyezte, hogy az utolsó futam alatt már úgy érezte, az életéért harcol, de Nádai Anikó – aki saját bevallása szerint csak tévében látott eddig gokartot – is nevetve mondta, hogy neki még fel kell nevelnie egy gyereket, ezért vigyáznia kell magára.

Nézd meg a gokartosokat!

[smooth=id:1082;]

Többen már előző este megérkeztek az Avalon Parkba párjukkal, családjukkal és a Resort & SPA HONKA technológiával épült exkluzív rönkházainak legelső vendégei voltak. A park nyugodt környezete, oxigéndús levegője teljesen feltöltötte többek között Deutsch Anitát, Marenec Fruzsit és Vastag Tomit is, de Balogh Edina is kipihenten és felkészülten érkezett a versenyre, ugyanis a szabadtéri Maya Játszópark teljesen lefoglalta és ámulatba ejtette kisfiát.

És kik lettek végül a dobogósok? Idén az RTL Klub vetíti le a Sztár Gokart verseny-sorozatot, április végétől 8 adáson keresztül nézhetik meg a nézők a kiélezett helyzeteket, a vicces vagy épp a kedvesen évődő beszólásokat, a győzteseket, és az is kiderül, Bochkor Gábor vagy a HELL színeiben versenyző Balázs ért el jobb köridőket.

Kapcsolódó cikkek:

Legyél Te a Balaton királynője!

Idén ők a legnépszerűbb férfiak – és a múzsájuk!

Sztárkavalkáddal debütált a formabontó sportbolt – fotókkal

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ