Egyszer elérkezik az a pillanat, amikor észrevesszük, hogy bőrünk a rendszeresen használt ránctalanító krémünk dacára lazább lett, vonásaink megereszkedtek, a kontúrok kevésbé élessé, a szarkalábak viszont mélyebbé váltak. Bőrünk visszavonhatatlanul jelzi, hogy elérkezett az ideje valami komolyabb külső segítségnek, ha meg szeretnénk őrizni fiatalosságát. Természetesen legtöbbünk valamilyen hatékony, ugyanakkor fájdalommentes – mi több, kellemes – kezelésnek örülne.

A megoldást a kifejezetten jóleső bőrfeszesítő kezelés, a Venus Freeze jelentheti, melynek elnevezése nem hideg terápiára, hanem a ráncok befagyasztására utal. Teszi mindezt egy kellemesen meleg energiamátrix segítségével!

Ráncfagyasztás meleggel

Miközben a kellemesen melegedő kezelőfej siklik a bőrön, gyengéden masszírozva az arc vagy a nyak felszínét, a bőr mélyén egyenletesen eloszló energianyalábok hatására a kötőszövetek újra feszessé válnak. Ez az egyetlen technológia, amely a kollagén szintézisét két különféle mechanizmussal serkenti, és ennek köszönhetően látványosan és hosszantartó eredményekkel javítja a bőr állapotát.  A kötőszövet feszességének fokozódása mellett a kezelt területen új, egészséges vérerek képződnek, aminek köszönhetően javul a bőr oxigén- és tápanyag-ellátottsága. A Venus Freeze hatásmechanizmusával a laza bőr kezelése valamint az arc és nyak ráncainak kezelése egyaránt rendkívül hatékony.

Hogyan kezeli Venus Freeze (MP)2 a ráncokat?
A Venus Freeze rádiófrekvenciája serkenti a kollagén és elasztin termelését, és beindítja a bőr öngyógyító folyamatait. A kezelés eléri a bőr mélyebb rétegeit és új struktúrát épít. Az eredmény: feszesebb bőr és megújult arckontúr.

Hogyan kezeli a Venus Freeze (MP)2 laza bőrszövetet?
A kezelés mágneses pulzusai hatására új vérerek képződnek, a fibroblasztok osztódnak és észrevehetően feszesedik a bőr. Ez a feszesítő hatás igen tartós, mert az újonnan képződött kötőszövet képezi a változás alapját.

A Venus Freeze kezelések tehát több oldalról célozzák a bőröregedés problémáját, egyaránt fókuszálnak mind a rövid, mind a hosszú távú hatásokra.

A fájdalommentes, meleg, masszázs-szerű, relaxáló kezelés során tapasztalható bőrpír 1-2 órán belül elmúlik. Hatása igen tartós, mivel a visszanyert feszesség a belülről újjáépülő kötőszövet következménye. A legjobb eredményhez 6-8 alkalom javasolt, de már az első, fél óránál nem hosszabb kezelés után is érezhetően feszesebb a bőr. Bővebb információ: Royal Clinics

Kapcsolódó cikkek:

Készülj a nyárra gyönyörű bőrrel!

Regeneráld a bőröd a tél után 5 lépésben!

Mínusz tíz év egy óra alatt

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ