Idén is több ezren ünnepelték a divatot a Várkert Bazárban április 15-16. között a negyedik Elle Fashion Show-n. A népszerű divatesemény idén a „We are women” koncepcióra épült, és mind a külföldi, mind a hazai tervezők kollekcióját hatalmas tapssal jutalmazta a közönség.

Pénteken óriási sztárdömpinggel és Oláh Ibolya meglepetés dalával startolt a női egyenjogúság jegyében a tavasz nagyszabású divatünnepe, az Elle Fashion Show. Másnap a legnagyobb nemzetközi márkák bemutatóin túl olasz, francia és lengyel tervezők kreációit csodálhatták meg a divat szerelmesei, emellett pedig a legtehetségesebb magyar tervezők is lenyűgözték a közönséget. Szombaton az egészségvédelemről, a rákszűrés fontosságáról is hallhattak előadást az érdeklődők.

“Nagyon boldogok vagyunk, hogy két nap alatt ennyien kíváncsiak voltak a bemutatóinkra. A külföldi tervezők stílusos kreáció minden évben kiemelt figyelmet kapnak, Valentine Gauthier párizsi outfitjeit már a korábbi években rendkívül megszerette a közönség, így ő már szinte állandó vendégként tért vissza a showra. Új tervezőként Paolo Errico csempészett egy kis olaszos temperamentumot a kifutóra, de emellett három tehetséges lengyel kreátor közös brandjét, az Elementyt is megcsodálhatta a nagyérdemű” – emeli ki az esemény nemzetköziségét Liptai Lívia, az Elle Magazin főszerkesztője.

Természetesen a külföldi tervezők mellett fiatal magyar kreátoraink is ámulatba ejtették a közönséget. Szegedi Kata rétegzett, eklektikus öltözékeit a nagyvárosi lüktetés, a fiatalság szabadsága jellemezte, a Kele Clothing kötött darabjai azoknak készültek, akik lélekben mindig gyermekek tudnak maradni, míg Sármán Nóri csipkés outfitjei a romantika világát varázsolták szemeink elé.

Nézd meg, kik látogatták meg az ELLE Fashion Show-t!

[smooth=id:1083;]

Az idei Elle Fashion Show a „We are women” – Nőiesség tabuk nélkül kampány köré épült, mely a női egyenjogúságot kívánta előtérbe helyezni. A legnagyobb márkák stílusos bemutatóira is nagyon sokan kíváncsiak voltak. A nyár közeledtével az idei fürdőruhatrendbe is bepillantást nyerhettek a látogatók. A divateseményen túl frissítők, mennyei kóstolók és izgalmas nyereményjátékok várták a divat szerelmeseit.

„Mind a tervezők, mind a csapat fantasztikus munkát végeztek a két nap alatt. Nagyon köszönjük ezt a divathétvégét névadó partnerünknek, az NN Biztosítónak, főtámogatónknak, a Nissan-nak, az esemény hivatalos pezsgőjének, a Hungaria Pezsgőnek és természetesen az összes támogatónknak, az egész csapatnak, a modelleknek és a közönségnek, akik nélkül ez a színes rendezvény nem jöhetett volna létre. Jövőre találkozunk az ötödik Elle Fashion Show-n.” – mondott köszönetet Liptai Lívia.

Kapcsolódó cikkek:

Fékcsikorgás és füstölgő gumik: így nyomták a sztárok – fotókkal

Sztárkavalkáddal debütált a formabontó sportbolt – fotókkal

Ilyen tündéri Ördög Nóri!

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ