Új ízvilággal gazdagodott a SPAR üzletek kínálata, miután a vállalat megkezdte az Ausztriában már nagy népszerűségnek örvendő Veggie by NENI termékek forgalmazását Magyarországon.

Baba ganush, falafel, hummusz és labane – ismerős nevek azoknak, akik kedvelik a könnyű, változatos közel-keleti ételeket. Ezek a finomságok most könnyebben elérhetővé váltak a magyar fogyasztók számára, hiszen a választékát folyamatosan fejlesztő SPAR a korszerű, koleszterinszegény táplálkozási trend követőire is gondol: megkezdődött a közel-keleti konyha legjobb ételeinek forgalmazása a Veggie by NENI márkanév alatt.

„A Veggie by NENI termékcsalád a SPAR sajátmárkás termékei között komoly sikereket aratott az osztrák anyavállalatnál, ezért üzletláncunk úttörő szerepet vállalt ezen egészséges ételek forgalmazása terén.”- mondta el Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

Az induláskor nyolc Veggie by NENI ételkülönlegességet felsorakoztató kínálatot Haya Molcho, a NENI családi vállalkozás megalapítója mutatta be Budapesten. A négy gyermekes, Izraelben született családanya a SPAR-ral együttműködve – a hagyományos keleti ételeket különleges ízekkel feldobva – mindig új és izgalmas termékekkel rukkol elő.

Hazánkban is egyre nagyobb az igény a tisztán növényi alapú ételek iránt, miután egyre többen választják a vegetáriánus életmódot, bár azon is érdemes elgondolkodni, vajon miért éppen ezek az ételek terjedtek el a forró, száraz kelet-mediterrán régióban. Így nem csak a vegetáriánusoknak, hanem mindazoknak is ajánlható a könnyen emészthető ételsor, akik ülő munkát végeznek, ezért szervezetüknek nincs szüksége szélsőségesen magas szintű kalóriabevitelre, viszont szeretik kipróbálni az új ízeket. A Veggie by NENI ugyanakkor azoknak is sok segítséget jelenthet, akik egészségügyi okból diétára kényszerülnek.

Kapcsolódó cikkek:

Hogyan válasszunk prémium alapanyagokat a húsvéti fogásokhoz?

Melyik színtől jön meg az étvágyad? A tudósok ezt is tudják!

Michelin-csillagos séf dolgozik a legjobbakkal

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ