Festékszórót ragadott Dukai Regina és Johnny K. Palmer, akik a szokványos tűzfal helyett, az Ellátó kert udvarán tették próbára, hogy „ki a nagyobb Picasso”. A két zöldfülű graffitist maximálisan megihlette a Mexikót idéző hely szelleme, akik ráadásként még zenei kíséretet is kaptak, és így a környezetből inspirálódva készítették el a hatalmas vászonra rajzaikat.

Szabadság, boldogság, tequila, színek mindenhol… vagyis Mexikó. Ez az életérzés ragadta magával Dukai Reginát és Johnny K. Palmert is, akik nemrégiben közös délutáni programként vászonra álmodták életük első graffitijét.

„Volt egy időszak, amikor kilenc hónapig Kaliforniában éltem, és az ottani barátaim között több mexikói származású is volt, akikhez a mai napig visszajárok” – kezdte Johnny K. Palmer. – „Ezek a srácok iszonyatosan jó fejek, lazák és ugyanolyan életszeretőek, mint mi jamaikaiak. Imádom a kajáikat is, ha kint vagyok, sokszor ülünk be együtt autentikus helyekre enni, és ha valamit elmegyünk megünnepelni, – bár én alapvetően ritkán iszom alkoholt, – akkor az el Jimador biztosan nem hiányozhat a tequilás koktélokból” – tette hozzá az énekes, aki a vásznon is azt a hangulatot igyekezett megjeleníteni, amit számára Mexikó is sugall.

„Régóta vágytam már rá, hogy kipróbáljam a graffitizést, mindig is csodálattal nézem ezeket a kifejező falrajzokat” – kezdte Dukai Regina. – „Fontos, ha valaki belekezd, akkor azt kulturáltan csinálja, mert az öncélú firkálgatásnak nincs túl sok értelme. Ez a kicsit vagányabb stílus egyébként nagyon is közel áll hozzám, többször voltam már olyan gördeszkás, rapzenei eseményen, ahol nagyon profi grafikákkal is lehetett találkozni – tette hozzá lelkesen Regi, aki azt is bevallotta, hogy bizony nem is volt olyan egyszerű a dolga, mint ahogy ő azt elsőre gondolta, főleg az apróbb vonalakkal gyűlt meg a baja.

A maximális ráhangolódáshoz a helyszínen gypsyROBOT a mai dalok mellett, modern elektronikus zenével kevert tradícionális latin dallamokkal és mexikói pop és hip-hop slágerekkel fokozta a hangulatot.

Ahogy az el Jimador csapata, úgy természetesen a sztárok is a mértékletes alkoholfogyasztás hívei.

Kapcsolódó cikkek:

Fékcsikorgás és füstölgő gumik: így nyomták a sztárok – fotókkal

Csobot Adél: „A legjobbat szeretnénk gyermekünknek”

Ilyen tündéri Ördög Nóri!

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ