Világutazás kényelmesen, otthonról, a konyhából? Most valóra válhat, hiszen a Meggle selymes tejszíne, ízletes márkázott vaja és sovány túrója minden nemzeti és egyedi étel tökéletes hozzávalója.

Mindig is arra vágyott, hogy eljusson Kínába, Párizsba vagy Mexikóba? Most akár egyetlen hét alatt megteheti, miközben elkészítheti azokat az ételeket, melyeket szeretett volna megkóstolni. Mi is így jutottunk el a férjemmel Londonba, Erdélybe, Olaszországba és a világ finomságai beköltöztek a konyhánkba, ahol a Megglével már 25 éve vagyunk együtt, sülve-főve!

meggle 1

Ha nagy rajongója az angol cukrász különlegességeknek, a holland gasztronómiának vagy a francia krémleveseknek, akkor ezt az utazást Ön is élvezni fogja, vágjon bele!  Útitársnak pedig a Megglét ajánljuk, hogy sehol ne tévedjen el! Az igazán érzékeny utazókra is gondoltak, hiszen számukra a laktózmentes tejszín nyújthat élvezetet, így lányom, Janka is bátran falatozhat azokból a süteményekből, melyeket a laktózmentes tejszínhabbal készítek el.

A családdal sokszor főzünk együtt egy-egy ilyen kulináris utazáson. Az izgalmas recepteket mindig lejegyezzük és a főzés vidám, vicces pillanatairól képet is készítünk, melyet a recept mellé teszünk, így ha később újra elővesszük, kedves emlékeket idézünk fel. Ezt az ínyenc kirándulást már évek óta nem unjuk meg, érdekes receptek egész tárházát fedeztük fel. Legyen szó ebédről vagy vacsoráról, elő- és főételről, levesről vagy tésztáról a Meggle termékeivel játszi könnyedséggel készítjük el valamennyit, mert számunkra a Meggle a bizalom védjegye a főzésben.

portions of fresh salmon fillet

A Meggle is éppen így megbízik vásárlóiban, és hűségünket most országos nyereményjátékkal jutalmazza, amire már regisztráltunk is, hátha az egyik értékes nyereményt mi vihetjük haza.

Regisztráljon Ön is, mert ezt kár lenne kihagyni!

www.meggle.hu/sulvefove

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ