A múlt héten világszerte bemutatott „Köszi, Anyu!” STRONG videó a korábbi évekhez hasonlóan idén is olyan érzelmesre sikerült, hogy több híresség ezzel köszöntötte édesanyját a közösségi oldalán Anyák napja alkalmából.

„Míg én zakatolok előre, Ö a sín alattam… J #köszianyu” – szólt Dukai Regina megható és elismerő üzenete édesanyjáról.

Oláh Gergő szívhez szóló és szinte dalszövegbe illő gondolatok mellett osztotta meg az érzelmes kisvideót: „Azt, amit ti tudtok, senki más nem tudja, azt, amit Ti birtok, senki más nem bírja, úgy, ahogy Ti szóltok, senki más nem szól, úgy, ahogy Ti ismertek, senki más nem ismer, úgy, ahogy Ti szerettek, senki más nem szeret! Nélkületek nem létezne a világ!!!!  #köszianyu”

Hosszú Katinka, ötszörös világbajnok és világcsúcstartó olimpikonunk több ízben is köszönetet mondott idén édesanyjának, hangsúlyozva, hogy nélküle nem lenne az, aki.

Debreczeni Zita fotós, modell, Pintér Adrienn Ada műsorvezető és fitneszedző, valamint Balla Eszter színművésznő is az édesanyák nélkülözhetetlen erejét bemutató kisfilmet választotta a köszöntéshez.

A videó középpontjában az ERŐ áll, amely azt a mindennapi igazságot mutatja be, hogy a hétköznapi anyák bátorsága és ereje miként állít példát gyermekük számára a kritikus időszakokban. A film négy, az Olimpiai Játékokra készülő anyuka és gyermeke utazását kíséri végig, bemutatva azokat a pillanatokat, amelyek alkalmával az anyák ereje képes mindent megváltoztatni. Ezek azok a pillanatok, amelyeket minden gyermek felidéz és bátorságot merít a világ legnagyobb színpadán, az Olimpiai Játékokon.

Kapcsolódó cikkek:

Hosszú Katinka nagykövet lett

Hosszú Katinka: “Anyu miatt vagyok erős”

Kovács Áron gátlásos a színpadon

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ