A világ talán legirigyeltebb férfijai közé a focisták tartoznak, és bár világhírű sportoló nem lehet mindenki, a stílusukat azért át lehet venni.

A nők odáig vannak a sikeres, gazdag és persze tökéletes külsővel megáldott futballistákért, úgyhogy már csak ezért is érdemes ellesni tőlük néhány praktikát, amivel a gyengébbik nemet le lehet venni a lábáról.

Lezser elegancia

A focipályán első a kényelem, de a sportolók a hétköznapokban is szívesen hordanak laza, de mégis elegáns ruhákat. A hölgyek rajonganak azokért a férfiakért, akik egy ingben vagy zakóban sem feszengnek, hanem képesek jól öltözötten is elengedni magukat. Nyugodtan kombinálhatod az elegáns felsőruházatot egy sötét farmerrel és edzőcipővel, így egyszerre kelted a komoly férfi és a csibészes rosszfiú benyomását.

Hibátlan frizura

Bár szinte minden futballszezonnak megvan a maga vezéregyénisége, aki megmutatja, milyen frizuratrend hódít majd az idényben, nem kell azonnal rohanni a fodrászhoz, levágatni és felnyíratni a hajad. Az azonban biztos, hogy a nőket már első pillantásra befolyásolja, hogy az adott személy milyen frizurát hord. Amellett, hogy az ápolt hajkoronába élvezet beletúrni, látványnak sem utolsó! Ma már nagy divat az úgynevezett barber shopokat látogatni, ahol profi kezek veszik kezelésbe az erősebbik nem képviselőinek haját, és tanácsokat is adnak a frizurát illetően.

Szexi arc

A hölgyek oda vannak a puha arcbőrért, így nem csoda, hogy a férfiak számára nagyon fontos a borotválkozás. A focisták sosem elégednek meg a jóval – nekik a legjobb kell, ezért arra is odafigyelnek, hogy az arcszőrzetük jól nézzen ki. Ma már nem kell kompromisszumot kötni az idő és az eredmény között sem, hiszen számtalan termék segít otthon percek alatt eltűntetni a nem kívánt szőrszálakat. De ha a minőség is számít, akkor a Remington HyperFlex Footballer körkéses borotvát ajánljuk, ami nem csak tökéletesen simává és ellenállhatatlanná varázsolja az arcod, de menő focis megjelenést is kapott, így ezzel is kifejezheted a sport iránti szenvedélyed!

Jó szöveg

Add önmagad, légy vicces és szórakoztató, a nők ugyanis a legfontosabb tulajdonságok között a humort említik meg. Legyél udvarias és előzékeny, a gentlemanektől ugyanis elájulnak a hölgyek!

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ