A nyár közeledtével ismét előkerülnek a lengébb, kihívóbb ruhák, azonban egy-egy rosszul kivitelezett ötlettel elronthatjuk az összképet. Dukai Regina, a Miss Balaton by Cosmopolitan tanácsadója elárulta, mik azok a gyakori hibák, amikre érdemes odafigyelni, különösképpen, ha szépségversenyre készülünk.

A szoknyák és sortok mellett ma már általános viseletnek számít a leggings, azonban sokan összekeverik a nadrággal. „Sajnos sokszor látom, hogy a lányok rövid pólóval, felsővel viselik a leggingset, ami több helyen is áttetsző és így talán többet is mutat, mint kellene. Én vallom a kevesebb néha több elvet, hordjuk például egy szép tunikával, így kifinomult és stílusos maradhat a szettünk”- kezdte Dukai Regina.

„A magassarkú cipő elengedhetetlen egy nő ruhatárában, de még fontosabb, hogy tudjuk is viselni. A különböző magasságú és formájú cipők nem mindenkinek állnak jól, így azt javaslom a lányoknak, hogy legyenek türelmesek egy cipővásárlás alkalmával. Próbáljanak ki minél több típust, ugyanis nem baj, ha nem tíz centiméteres a sarok, viszont biztonsággal tudják viselni”– mondta el Regina, aki szépségversenyre jelentkező hölgyeknek külön üzent. – „Mivel a castingokon és a döntőn is végig magassarkúban lesznek a lányok, így érdemes odafigyelni a cipő méretére is, hiszen gyakran csak 1-2 számmal kisebb darabot találunk álmaink szandáljából, de a lelógó lábujjakat a zsűri sem díjazza” – folytatta a csinos modell.

Az ízléses, gondosan összeválogatott szettek mellett ugyanolyan fontos az ápolt és szép köröm, ma már egyáltalán nem divat a hosszú, hegyes stílus. „Azt tanácsolom, hogy ha műköröm mellett dönt valaki, akkor is rövidet válasszon, és inkább hagyja el a köveket, csillámokat. Ha szeretnénk kicsit kihívóak lenni, úgy érdemes kísérletezni a nyár slágereivel, a neon színekkel” – javasolja Regina, aki kiemelten fontosnak tartja az egészséges és csillogó hajat. – A póthaj még egy elég nagy hibalehetőség, sajnos nagyon csúnya, ha nincsen összevágva a saját hajjal. Legyen szó ruháról, körmökről vagy hajról, az apró részletek sokat számítanak.”

Kapcsolódó cikkek:

Dobó Kata, Görög Zita és Tatár Csilla is megváltak ruháiktól

Palvin Barbi megint nagyon szexi

Dukai Regina graffiti-firkász lett

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ