A férfi hideg, kemény, és rettenthetetlen. A nő múltja sötét titkokat rejt. A kérdés: vajon születhet-e igazi szerelem a rácsok mögött? Egymásra találhat-e a börtönviselt nehézfiú, és a fegyház tanárnője? Az angol írónő, Sophie Jackson könyve a tiltott szerelem különösen édes, de számtalan veszélyt rejtő világába utaztatja olvasóit.

Az igaz szerelem képes meggyógyítani a legmélyebb sebeket is? Lehetséges! Az Arthur Kill Büntetés-Végrehajtási Intézet fegyence, Wes és Kat – aki magánórákkal segíti a férfit – nem mindennapi története az interneten való publikálás után hihetetlen figyelmet kapott az olvasni szerető közönségtől. A több, mint 4,5 millió olvasó szívét meghódító sztori sikerét látva pedig immár nyomtatásban is elérhető az Egy font hús.

A közösségi média kiváló módja, hogy tartani tudjam a kapcsolatot az olvasókkal, és új történeteket oszthassak meg. Azt hiszem, ez felbecsülhetetlen értékű eszköze egy új szerzőnek” – mondta az első regényes írónő egy interjúban, aki évekkel ezelőtt maga sem hitte volna, hogy tanítói állása mellett űzött hobbijának köszönhetően egyszer a boltok polcairól néz vissza regénye.

A könyv tartalma:

Wes Carter vérbeli nehézfiú. Az Arthur Kill Büntetés-Végrehajtási Intézet fegyenceként három éve ül kokainbirtoklásért. Tartozott valakinek, és a tartozása fejében vállalta a büntetést. Látszólag kemény, mint a beton, és hideg, mint a vas, ami elválasztja a külvilágtól. Gyönyörű, veszélyes, titokzatos és okos. Carter 16 éve (pontosabban 5844 napja) vár arra a lányra, akit a sors hozzá vezetett, és akinek a haja illatos, mint a barack. Csak ő mentheti meg a pokoltól.

Kat Lane még csak kilencéves volt, amikor egy banda agyonverte az apját egy esős éjszakán Bronxban. A védtelen kislányt egy nála nem sokkal idősebb srác mentette ki. Kat sosem tudta meg, ki volt az a kapucnis idegen, akinek a karjaiban átvészelte a szörnyű éjszakát.

Kat magánórákat ad Wesnek, de a múlt mély sebei nem tűnnek el nyomtalanul, és az állatias szenvedély sem gyógyíthatja be őket, hacsak a szerelem nem segít…

Kapcsolódó cikkek:

Mikor múlik el a szerelem?

Egy lány, aki túlélte a rákot

Szeretnél válaszokat? Segít a Válaszok háza!

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ