Müller Attila és szépséges barátnője, Zoé két és fél éve alkotnak egy párt, szerelmük azóta is töretlen, így meghozták a nagy döntést: összeházasodnak! A fiatalok a VIASAT3 Négy esküvő című műsorában mondják ki a boldogító igent.

Férj lesz a tévés műsorvezető, színész Müller Attilából: elveszi gyönyörű kedvesét, Larion Zoét. Két és fél évig halogatták ezt a döntést, pedig már az első randijuk olyan jól sikerült, hogy attól a naptól fogva nincs nap, hogy ne aludnának együtt, sőt gyorsan össze is bútoroztak.

„A miénk vicces love story. Egy sajtótájékoztatón ismerkedtünk meg, ahol mindketten kipróbálhattuk, milyen fizikai erőnlét szükséges a rúdtánchoz. Attila egy akrobatikus mutatvánnyal próbálkozott, amikor véletlenül fejberúgott. Szerencsére nem történt komoly sérülés, inkább vicces volt, azóta is őrizzük azt a felvételt”– mesélte nevetve Attila.

Zoé úgy érzi, Attila gyakorlatilag azonnal az élete és a szíve részévé vált: „Az első randi annyira jól sikerült, hogy reggelig beszélgettünk (is). A második napon sem tudtunk meglenni egymás nélkül, aznap is nálam aludt és eleinte az volt a rendszer, hogy hazaszaladt, átöltözött és ismét randiztunk. A következő héten már sporttáskával érkezett és hétvégén hazavitte a mosnivalót. Gyorsan elhatároztuk, hogy összeköltözünk. Azóta együtt élünk” – árulta el Zoé.

Persze kapcsolatuk elején köztük is akadtak kisebb-nagyobb súrlódások, mivel mindketten határozott személyiségnek tartják magukat: „El kellett döntenünk, hogy ki lesz az úr vagy úrnő a háznál. Zoé kemény küzdőpartner volt, de persze én győztem. Emellett össze kellett állítanunk a saját kis házirendünket, logikusan megterveztünk mindent és a ZoTTi rendszer tökéletesen működik azóta is– nevetett Attila. „A ZoTTi mi vagyunk. ZO(é-A)TTI. Úgy érezzük mi egyek vagyunk. Mint az ősi mítoszban, mely szerint a földön valaha olyan emberek éltek kiknek két fejük, négy kezük és négy lábuk volt, de csak egy lelkük. Az istenek azonban megirigyelték a boldogságukat, és tökéletes életüket, így egy baljós napon villámokat szórtak a földre és kettéválasztották az embereket. Minden embernek egy feje, két keze és két lába lett, de belül egyedül volt, mivel a lelkük is kettészakadt. Mi vagyunk ez a fura ősi lény, ZoTTi. Egy lélek, két fej, négy kéz és négy láb”– tette hozzá a műsorvezető.

Az ifjú pár a VIASAT3 Négy esküvő című műsorában mutatja be az esküvőjét, előtte azonban Zoé felkerekedik, hogy mások lagzijából lessen ötleteket – és persze pontozza is azokat.

Fotókredit: VIASAT3/Magócsi Ildikó

Kapcsolódó cikkek:

Ilyen csajok jönnek be Katus Attilának

Dukai Regina tippjei divatbakik ellen

Palvin Barbi megint nagyon szexi

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ