Rendhagyó randevúra hívta Edvin Marton hegedűművész a feleségét, Adriennt. A főváros melletti Gyömrő központjában, a tóparton találkoztak, ahol a művész szerelmes kamaszként andalgott az egykori szépségkirálynő feleségével.

“Edvin mindig mondta, hogy mennyire szerencsések a gyömrőiek, mert övék a világ egyik legromantikusabb kisvárosa. Én is mindig elámulok a gyönyörű tavain, parkjain” – árulta el Adrienn.

Edvin Marton felesége igazán akkor lepődött meg, mikor férje megállította a több mint ezer lakatból álló szerelemfal előtt, és maga is előhúzott egy zárat a zsebéből. Majd megkérte a feleségét, közösen rakják föl a többi közé. Szenvedélyes csókjuk után a testnevelés órájukon éppen tókört futó gimnazisták rohamozták meg őket, akik autogramot kértek a hegedűstől.

Nyolc éve vagyunk Edvinnel házasok, de ma is minden reggel a hercegnőjének szólít. Nem győzi hangsúlyozni, mennyire boldog, amiért velem élhet, és hálás a sorsnak a két közös kislányunk miatt. Azt tervezgetjük, hogy hamarosan újra egybekelünk. Korábban a budai Várban, ezúttal viszont itt, Gyömrőn mondjuk ki egymásnak az igent. Külön öröm, hogy barátunk, Gyenes Levente polgármester ad majd össze minket” – tette hozzá Adrienn.

Évekkel ezelőtt rabul ejtett ez a varázslatos, különleges szépségű kisváros. Sok helyen megfordultam már a világban, de kevés hozzá foghatót láttam– teszi hozzá Edvin Marton, miért is olyan fontos számára Gyömrő.

Kapcsolódó cikkek:

Müller Attila elveszi Larion Zoét – Mutatjuk a gyönyörű arát!

Érte rajong a legjobban Vastag Tamás

Ilyen csajok jönnek be Katus Attilának

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ