Az idei évben is megrendezték a nagy hagyománynak örvendő Glamour Gardróbfrissítést a WestEndben, melyen a felajánlott ruhákkal ezúttal a paralimpikon sportolókat támogatták. A jótékony kezdeményezéshez többek között Debreczeni Zita, Szinetár Dóra és Ónodi Eszter is csatlakozott.

A felajánlott ruhadarabokat jelképes 500 Ft-ért lehetett megvásárolni, az eladott ruhák valamint a hírességek által árverésre bocsátottdarabok után befolyt összeggel az olimpiára készülve a parasportolókat támogatta a WestEnd és a Glamour. Idén 532.090 Ft gyűlt össze, amit a bevásárlóközpont megduplázott, így a paralimpikonoknak 1.064.180 Ft-ot adtak át.

A nagyszerű kezdeményezéshez sztárok és divattervezők is csatlakoztak. A május 21-ei árverésen Debreczeni Zita ruhái és Maróy Krisztina főszerkesztő Emporio Armani estélyije kelt el a legmagasabb áron, utóbbiért Pátkai Rozina 30.000 Ft-ot adott. Ezzel ez a darab lett a 2016-os Gardróbfrissítés legtöbb pénzért elárverezett darabja.

Nyári felsőket és olyan kiegészítőket hoztam a WestEndbe, melyek a közelgő fesztiválok kitűnő viseletei lehetnek. Valamint egy igazi fesztiváltáskát is felajánlottam, amit anno a Volton viseltem. Nagyon örülök, hogy a ruhadarabokra szépen licitáltak, így én is segíthettem a paralimpikon sportolókat” – mondja Debreczeni Zita.

Kapcsolódó cikkek:

Dobó Kata, Görög Zita és Tatár Csilla is megváltak ruháiktól

Zséda: „Rajtunk múlik, hogy mit hozunk ki a tehetségünkből.”

Érte rajong a legjobban Vastag Tamás

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ