A közelgő EB miatt az egész világ foci lázban ég, így már mindenki nagyon várta, hogy a mozikba kerüljön a legenda, Pelé életéről készült film. A díszbemutatóra rengeteg hazai sztár volt kíváncsi, többen focimezben érkeztek. Papp Gergő és Kaszás Géza fiai is a brazil csapat pólóját öltötték magukra, míg Kulcsár Edina egy dedikált Fradi mezben érkezett. A bemutatón részt vett még Tápai Szabina, Kucsera Gábor, Pordán Petra, Balogh Tomi, DJ Dominique, Hajas Laci és felesége, Judit, valamint Aryee Claudia, becenevén Tücsi.

Pelé nevét mindenki ismeri, de talán legendává válásának igaz történetét kevesen. Hogyan lett egy nincstelen, de ördögien tehetséges brazil fiúból minden idők legnagyobb focistája, aki 17 évesen egy győztes góllal világbajnokká tette hazáját? Egy nehéz és küzdelmes gyerekkor után Pelé egyedi játékstílusát és legyőzhetetlen szellemét ötvözve vált valódi nagysággá, aki még saját országát is megváltoztatta. A film hazai forgalmazója az Acompany Hungary.

A vetítés után meghatott, mosolygós arcok jöttek ki a teremből, akiknek erőt adott a történet, hogy ha valamiért erőn felül küzdesz, meg tudod valósítani.

Nézd meg, kik voltak kíváncsiak a filmre!

[smooth=id:1086;]


MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ