Nyári Aliz és Nyári Edit Szép szavak című albumának megjelenése nagy öröm az énekesnők számára, hiszen a lemezen azok a dalok hallhatóak, amelyek igazán közel állnak a szívükhöz és meghatározóak voltak az eddigi pályájuk során. Olyan magyar és külföldi ikonikus előadók slágerei csendülnek fel különleges feldolgozásban, amelyek gyermekkoruk óta nagy kedvenceik. Ezeket az örökérvényű slágereket átgondolva, a saját érzelmeiken keresztül szeretnék átadni a közönségnek. A lemezen helyet kaptak legkedvesebb saját szerzeményeik is, amelyek a személyiségüket tükrözik és nagyon fontosak a számukra. Az album különlegességeként pedig édesapjukkal is énekelnek egy megható dalt. A két csodálatos hangú énekesnő legújabb lemeze egy igazán sokszínű zenei anyag az igényes zenét kedvelő közönség részére.

Nyári Aliz és Nyári Edit Szép szavak című koncertje 2016. június 19-én 20:00 órakor kerül megrendezésre a MOM Kulturális Központban.

Az énekesnők a koncert alkalmával egy különleges zenei utazásra invitálják a közönséget. Felcsendülnek rádiós slágereik és a Szép szavak című most megjelent albumukon található saját szerzeményű dalaik. Régi vágyuk teljesül azzal, hogy legendás előadók slágereit is előadják egyedi feldolgozásban zenekaruk kíséretében. Zenekaruk tagjai a magyar zenei élet kiemelkedő alakjai.

A két elbűvölő énekesnő egy exkluzív zenei élményt ígér a koncertre látogató közönségnek.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ