A LED fény drasztikusan csökkenti a bőröregedés jeleit, valamint javítja a bőr hibáit. Ennek az eljárásnak a célja a fény általi bőrfiatalítás. A LED technológia napjaink legkorszerűbb arcfiatalító kezelése, mely a korábbi fénykezelések összes jó tulajdonságát megőrizve nélkülözi azok hátrányait és kockázatait. Az eljárás hőképződés nélküli és fájdalommentes, az alkalmazási idő rövid. Minden bőrtípus kezelhető beleértve a sötét vagy érzékeny bőrt is, életkortól függetlenül!

A Cesare LED MASZK 70 vörös Led segítségével fejti ki hatását, melyeknek hullámhossza 645 nm. Ez az infravörös fényspektrum serkenti a fotoreceptorok működését, fokozza a szövetek komplex biokémiai reakcióit, mellette erőteljesen stimulálja a sejtek energiatermelő központját, a mitokondriumot. A technológia, melyet fotobiomodulációnak is neveznek, napjaink leghatékonyabb non-invazív kezelése a bőr öregedésének és petyhüdtségének ellensúlyozásában. A LED maszk további alkalmazási területe az aktív hatóanyagok beépülésének fokozása.

Anti – Age LED maszk Express (25-30 perc)

Bőrfiatalító, regeneráló és sejtébresztő kezelés. A legújabb tudományos innováción alapuló fénykezelés, mely napjaink leghatékonyabb, kontraindikációk nélkül végezhető  anti-ageing kezelése.  A kezelés a LED által kibocsájtott fény fotobiomodulációs tulajdonságát alkalmazza a bőr fiatalítására és megújítására. A kezelésben a bőr letisztítása után egy 70 vörös LED izzót tartalmazó búrát helyezünk az arc-, nyak – és dekoltázs területe fölé.  A 15 perces bőrmegújító fényterápia közben alkalom nyílik pihenésre, relaxációra. Befejezésül a bőrtípusnak megfelelő nappali ápolással zárjuk a kezelést. A kezelés végére a bőr azonnal meghálálja a törődést, ragyogóbb, hidratáltabb és simább lesz. Látványos hatása több órával, nappal a kezelés után még fokozódik, ami a 645 nm hullámhosszú LED fény sejtszintű stimuláló hatásának köszönhető. A kezelés minden életkorban, minden bőrtípusra akár egyszeri alkalommal, akár kúraszerűen ajánlott.

Anti – Age LED Maszk feltöltő kezelés (45-60 perc)

A két részből álló anti-aging kezelés felér egy orvos-esztétikai bőrfeltöltéssel. A kezelés során két igen hatékony bőrfiatalító eljárást alkalmazunk. A bőr irha rétegének nukleotiddal (a DNS természetes alkotóeleme, a hialuronsav legújabb alternatívája) történő feltöltését követi a LED fénnyel végzett sejtszintű fiatalítás, fotobiomoduláció.  A két fázis egyidejű alkalmazása megsokszorozza a kezelés hatékonyságát és hosszú időre tartóssá teszi a végeredményt.  A bőr letisztítása után nagytisztaságú polinukleotiddal átitatott maszkot helyezünk a bőrre.  A 15 perces hatóidő alatt az értékes növényi fehérje a bőr megfelelő mélységbe jut, melynek beépülését és hasznosulását segítjük elő a 15 perces LED Maszk fénykezeléssel. A 15 perces bőrmegújító fényterápia közben alkalom nyílik pihenésre, relaxációra. Befejezésül a bőrtípusnak megfelelő nappali ápolással zárjuk a kezelést.  A kezelés hatása az azonnali sima, puha bőrérzet és láthatóan ragyogó bőr. Látványos hatása több órával, akár 1 -2 nappal a kezelés után még fokozódik, ami a 645 nm hullámhosszú LED fény sejtszintű stimuláló hatásának köszönhető. A kezelés minden bőrtípusra akár egyszeri alkalommal, akár kúraszerűen ajánlott.

Anti – Age LED Maszk Szérumkoktél kezelés  (45-60 perc)

Tökéletesen személyre szabható kétfázisú anti-aging kezelés, mely nem csak fiatalít, de a bőr egészségét és szépségét is visszaállítja. A DERMA EFFECT bőrápolás napjaink legújabb professzionális trendje, mely sejtszinten megújítja a bőrt és fokozza a komplex biokémiai reakcióit is. A bőr letisztítását követően személyre szabottan összeállított szérum koktéllal átitatott maszkot helyezünk a bőrre.  A 15 perces hatóidő alatt az értékes biotechnológiai összetevők és növényi őssejtek behatolnak a bőr mélyebb rétegébe, ahol kifejtik hatásukat. A hatóanyagok beépülését és hasznosulását segítjük elő a 15 perces LED Maszk fénykezeléssel, melynek fotobiomodulációs hatása már önmagában is fiatalítja és regenerálja a bőrt.  A 15 perces bőrmegújító fényterápia közben alkalom nyílik pihenésre, relaxációra. Befejezésül a bőrtípusnak megfelelő nappali ápolással zárjuk a kezelést.  A két kezelési protokoll egyidejű alkalmazása megsokszorozza a kezelés hatékonyságát és tartóssá teszi a végeredményt . A hatás azonnali simaság, puhaság és ragyogás. Látványos hatása több órával, akár 1 -2 nappal a kezelés után még fokozódik, ami a 645 nm hullámhosszú LED fény sejtszintű stimuláló hatásának köszönhető. A kezelés minden bőrtípusra akár egyszeri alkalommal, akár kúraszerűen ajánlott.

Kapcsolódó cikkek:

Nyári felfrissülés a szép bőrért

Legyen olyan arcod, mint Venus-é

Készülj a nyárra gyönyörű bőrrel!

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ