A nyári forróságban nincs is üdítőbb, mint egy kellemes teraszon élvezni a jéghideg fröccsöt vagy rosét. Pár hozzávalóval viszont tovább fokozhatjuk az élményt és könnyen mediterrán koktélt készíthetünk kedvenc italainkból. A Kovács Borház nyári borkoktéljait bárki egyszerűen elkészítheti és igazi tengerparti hangulatot varázsolhat otthonába vagy egy baráti összejövetelre.
Fruska Spritz
3 rész habzó bor (Fruska), 2 rész Aperol, 1 rész szóda
A boros poharat töltsük meg jéggel, majd adjuk hozzá az italokat. A koktélt ízlés szerint feldobhatjuk gyümölcsökkel, a Kovács Borház a narancs szeletekre esküszik.
Epres Rosie
2 dl rosé (Pipacs), 3 cent málna vagy eperszörp, 1 dl szóda
A boros poharat töltsük meg jéggel, majd adjuk hozzá az italokat. A koktél még finomabb friss eperrel vagy málnaszemekkel.
Ginger Gentleman
2 dl száraz fehérbor (Gavallér), 1 dl gyömbérital
A bor és gyömbérüdítő párosát tökéletesen kiegészítik a narancs és citromszeletek.