A nyári forróságban nincs is üdítőbb, mint egy kellemes teraszon élvezni a jéghideg fröccsöt vagy rosét. Pár hozzávalóval viszont tovább fokozhatjuk az élményt és könnyen mediterrán koktélt készíthetünk kedvenc italainkból. A Kovács Borház nyári borkoktéljait bárki egyszerűen elkészítheti és igazi tengerparti hangulatot varázsolhat otthonába vagy egy baráti összejövetelre.

Fruska Spritz

3 rész habzó bor (Fruska), 2 rész Aperol, 1 rész szóda

A boros poharat töltsük meg jéggel, majd adjuk hozzá az italokat. A koktélt ízlés szerint feldobhatjuk gyümölcsökkel, a Kovács Borház a narancs szeletekre esküszik.

Epres Rosie

2 dl rosé (Pipacs), 3 cent málna vagy eperszörp, 1 dl szóda

A boros poharat töltsük meg jéggel, majd adjuk hozzá az italokat. A koktél még finomabb friss eperrel vagy málnaszemekkel.

Ginger Gentleman

2 dl száraz fehérbor (Gavallér), 1 dl gyömbérital

A bor és gyömbérüdítő párosát tökéletesen kiegészítik a narancs és citromszeletek.

Kapcsolódó cikkek:

Bemutatkoztak a nyár sláger-borai

A legütősebb magyar koktél, amit hamarosan Amerika is megismer

Prémium borkülönlegesség a Pócz Pincészet kínálatában

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ