A MARTINI nem csak egy ital, hanem egy életérzés. Méghozzá nem is akármilyen! A MARTINI nyári üzeneténél nincs egyszerűbb és könnyebben megjegyezhető: a legjobban eltöltött idő, a barátainkkal töltött percek. Ezért a 153 éves márka a magyar Formula 1 Nagydíj hétvégéjén összehozza a fiatal, tehetséges és nyitott szemlélettel gondolkodó barátait, hogy egy PRE-RACE COCTAIL PARTYN oszthassák meg nyári élményeiket. Az este sztárvendége Király Viktor és számos meglepetéssel készülnek a szervezők.

A MARTINI a világ legnagyobb italgyártó cége amelyik több mint 153 éves történelemmel rendelkezik. Az ital a barátokkal töltött idő stílusos kiegészítőjévé vált és ezáltal világszerte összekapcsolódott a kultúrával, az inspiráló művészekkel és designerekkel.  Emellett már több mint 40 éves hagyománya az is, hogy egyedi stílusával gazdagítja a motorsportot, azon belül a Formula 1 versenysorozatot is, így többek között gyönyörű MARTINI RACING jelzésű felületeivel, vagy a MARTINI TERRAZZA-val, amely a város legmenőbb és legizgalmasabb fiatalok számára rendezett összejövetele és party-ja.

A július 23-án megrendezésre kerülő PRE-RACE COCTAIL PARTY célja, hogy lehetőséget adjon a fiataloknak, hogy még jobban megismerjék a márka kultúráját, új barátságokat köthessenek és alkalmat biztosítson egy fergeteges program számára amely vidámsággal, stílussal és aperitivoval ünnepli a hazai Formula 1 Magyar Nagydíjat. Az este folyamán a KIOSK vendégei együtt szórakozhatnak Magyarország legmenőbb lifestyle bloggereivel és sztárjaival, többek között Tatár Csillával, Király Viktorral vagy Giannival.

De mindez csak egy része azoknak az élményeknek amit a MARTINI az este alatt biztosítani fog – a vendégeknek arra is lehetőségük lesz, hogy elsőként rendelhessék meg a MARTINI RACING által inspirált népszerű magyar designer, DAIGE által tervezett ruhadarabokat és Király Viktor élő koncertjére táncoljanak, valamint hogy a WILLIAMS MARTINI RACING másnapi sikerére buzdító lufik százainak elengedését láthassák.

Kitüntető és megtisztelő ez a bizalom, ami természetesen nem csak nekem szól, hanem az összes hazai fiatal és tehetséges divattervezőknek is. Izgalommal és büszkeséggel várom az estét, ahol bemutathatom az általam tervezett darabokat a MARTINI vendégeinek és annak a generációnak, amelyik a véleményem szerint könnyen magáévá teheti a barátkozásról, ismerkedésről és jó hangulatról és a könnyed, olaszos életérzésről szóló üzeneteit a márkának” – nyilatkozta DAIGE.

Az esemény fénypontját egyelőre még titok fedi – a MARTINI egy hatalmas újdonság bejelentésére készül Tatár Csilla és a fény-és hangmester FREELUSION segítségével.

Ne maradj le róla Te sem, szólj barátaidnak és gyertek időben, hogy az este egyik programjáról se maradjatok le! Belépés ingyenes, a megjelenéshez könnyű nyári elegancia elvárt (Dress code: koktél).

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ