A Nespresso kávészakértői három különleges, de nagyon egyszerűen elkészíthető kávékoktélt alkottak meg, hogy a forró nyári napokon hűsítő, jeges formában is élvezhessük a különleges kávéőrleményeket. Az erőteljes aromajegyeket képviselő Ristretto, a kifinomult Bukeela ka Ethiopia és az édes Vanilio kapszulákkal komponált italok között minden kávérajongó megtalálhatja saját ízvilágát. A koktélok kiegészítő alapanyagai a gyömbér, a koriander és a juharszirup, melyek tökéletesen kiemelik a hozzájuk párosított kávéőrlemények jellegzetességeit. A hűtött koktélok fogyasztását a nap bármely pillanatára ajánljuk.

JEGES RISTRETTO

Ez az egyszerű jegeskávé recept frissítő módon hangsúlyozza a Ristretto erőteljes aromáit. A még kifinomultabb ízek eléréséért adjon hozzá gyömbért, amely kiemeli a gyümölcsös ízjegyeket, valamint a kávé kellemes keserűségét.

ESZKÖZÖK: Pure Recipe pohár

1. LÉPÉS

3 jégkocka

2. LÉPÉS

40 ml Ristretto kávé

3. LÉPÉS

90 ml víz vagy tej

TEGYE KÜLÖNLEGESSÉ!

Tegyen a tetejére két szelet gyömbért.

JEGES BUKEELA KA ETHIOPIA

Ez az egyszerű és frissítő jegeskávé recept kihangsúlyozza a Bukeela ka Ethiopia kifinomult aromáit. A még izgalmasabb ízvilág eléréséhez enyhén fűszerezze meg őrölt korianderrel, amely felerősíti a kávé virágos jegyeit.

ESZKÖZÖK:

Pure Recipe pohár

1. LÉPÉS

3 jégkocka

2. LÉPÉS

40 ml Bukeela ka Ethiopia Lungo kávé

3. LÉPÉS

90 ml víz vagy tej

TEGYE KÜLÖNLEGESSÉ!

Adjon hozzá egy csipetnyi őrölt koriandert.

JEGES VANILIO

Ez az egyszerű jegeskávé recept kihangsúlyozza a Vanilio kifinomult, édes aromáit, miközben frissítő élményt nyújt. A még ínyencebb ízvilágért adjon hozzá egy kevés juharszirupot, amely lággyá és különlegessé varázsolja az italt.

ESZKÖZÖK:

Pure Recipe pohár

1. LÉPÉS

3 jégkocka

2. LÉPÉS

40 ml Vanilio kávé

3. LÉPÉS

90 ml hideg tejhab

TEGYE KÜLÖNLEGESSÉ!

Adjon hozzá 1/2-1 evőkanál juharszirupot.

Kapcsolódó cikkek:

A legjobb nyári frissítők – Így hűsítsd magad a kánikulában!

Frissülj fel a nyár legmenőbb borkoktéljaival!

Készítsd el a tökéletes gin-koktélt! – 2. rész

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ