A Címkék nélkül egy könnyed történetet mesél el, de közben érezzük, többről lesz itt szó, mind egyszerű happy end. A valós események ihlette történet Bali csodás szigetére repíti olvasóit, filmszerű leírásaival kalandot és szerelmet ígér, egy találkozást, amely megkérdőjelezi az addig rendben egymás után következő, normális mindennapokat.

Új női írót avattunk nyáron Rapavi Krisztina személyében, aki saját történetét írta meg első, Címkék nélkül című könyvében. Egy könnyed történet, ami azért mégiscsak többről szól, és nem egy egyszerű happy endbe torkollik. A valós események ihlette regény Bali csodás szigetére repíti olvasóit, filmszerű leírásaival kalandot és szerelmet ígér, egy találkozást, amely megkérdőjelezi az addig rendben egymás után következő, normális mindennapokat.

A történet a beletörődés jól ismert mindennapjai között kezdődik, Bali mesés szigetén bontakozik ki és valahol a felébredés és újrakezdés határán ér véget. Könnyed stílusa egyszerre mai és irodalmi, leírásai észrevétlenül mutatják be Indonézia távoli világát és szokásait.

A május 23-án megjelent regény már kapható a Libri hálózatában, valamint a Líra és Bookline terjesztésében is. Aláírt példányokért érdemes közvetlenül a könyv weboldaláról rendelni (www.cimkeknelkul.hu), az innen megvásárolt példányokat ugyanis az írónő saját kezűleg szignózza.

Kapcsolódó cikkek:

Dr. Csernus ezúttal a srácoknak üzen

A stressz öl – vagy éppen életet ment?

Szerencse lánya – A tökéletesség csak álca

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ