Nyáron jóval több időt töltünk a szabad levegőn, mint a hidegebb évszakokban, és ez helyes is, hiszen ilyenkor kell feltölteni a D-vitaminraktárakat, nyaralni, pihenni, várost nézni, kiülni egy kerthelyiségbe, sétálni. Bármennyire jó is ez, sajnos a friss levegő közel sem azonos a tiszta levegővel. Nem beszélve a pollenallergiában szenvedőkről, akik számára a nyár második fele és a kora ősz a legsúlyosabb időszak. Nekik különösen, de az egészséges emberek, gyerekek számára sem mindegy, hogy a lakásban töltött idő, pl. a napi 8 óra alvás alatt milyen minőségű levegőt szívnak be. Érdemes legalább a zárt terek, a lakás és az iroda levegőjét megtisztítani, ahol sok időt töltünk.

Ebben nyújt hatékony segítséget az AeraMax légtisztító négyfokozatú tisztítási rendszere, amely kiszűri és eltávolítja a levegőben terjedő szennyező anyagok 99,97 %-át, a pollent és más allergén anyagokat, poratkákat, gombaspórákat, háziállatok szőrét, sőt még a cigarettafüstöt is. A készülék HEPA szűrője pedig a penész és a gombák ellen véd, egy ionizált mező segítségével hatékonyan távolítja el a levegőben terjedő bacilusokat, vírusokat, ami például influenzajárvány idején lehet hasznos.

A működés teljesen automatikus, a légtisztítóba épített szenzor figyeli a levegő minőségét, és a szennyezettség fokához igazítja a ventilátor sebességét. Az „Aera+ Mode” funkció a levegő áramlását 35 %-kal megnöveli, amivel eltávolítja az allergén anyagokat a levegőből, érezhetően enyhítve ezzel az allergiás tüneteket. Az AeraMax három méretben kapható, a legkisebbet 8, a közepeset 18, a legnagyobbat 28 m2-es helyiségekbe ajánlják. A letisztult dizájn minden enteriőrbe belesimul. A levegő tisztaságát kék, borostyán és piros fényekkel jelzi a készülék, és arra is figyelmeztet, ha szűrőt kell benne cserélni.

Az AeraMax légtisztítóknak az alaptípus mellett kifejezetten kisbabák és gyermekek számára kifejlesztett változata is van, az AeraMax Baby. Ezt különösen az éjszakai csendes üzemmóddal és barátságos fényekkel, valamint a gyerekzárral igyekeztek teljesen a kicsik igényeihez igazítani, megtartva természetesen az alapkészülék hatékony légtisztító teljesítményét.

Kapcsolódó cikkek:

Infrafűtés a lakásban – Legyen környezettudatos az otthonod!

A foltálló festék az egész életed megváltoztatja

Sufnituning a házépítésben

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ