Nyár, meleg, napsütés, kánikula…e szavak hallatán Te is valódi felfrissülésre vágysz és kipróbálnál egy különleges újdonságot? Akkor fedezd fel a Soproni sörfőző mesterek legújabb remekművét, a Soproni A.P.A. –t, ami a nyári szezonban csapolt formában a vendéglátó egységekben érhető el.

A fűszeres, mégis könnyed American Pale Ale elnevezés rövidítéséből született A.P.A., kivételes élményt nyújt azoknak a sörkedvelőknek, akik ezen a nyáron különleges felfrissülésre vágynak, ugyanakkor nem szeretnének csalódni a minőségben sem. A sört az eredeti Soproni Klasszikus receptje alapján főzik, kizárólag magyar árpamaláta felhasználásával, amit az ALE élesztő és a különleges komlózás tesznek igazán egyedivé. A Soproni American Pale Ale ízében magyar, jellegében amerikai, minőségében Soproni.

„Örömmel tapasztaljuk, hogy a sörfogyasztók egyre nyitottabbá válnak a kategória felfedezésére, kíváncsiak a különlegességekre, újdonságokra. Ez a nagy sörgyártók számára egyszerre jelent kihívást- tudunk-e elég gyorsan reagálni a változó fogyasztói igényekre, valamint nagyszerű lehetőséget arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsítsük a sörözést. A Soproni A.P.A. sörrel egyedülálló módon biztosítjuk a nagy sörgyárak állandó, megszokott minőségét és az Ale sörök izgalmas ízvilágát a sörkedvelők számára. Bízunk benne, hogy a fogyasztóink legalább olyan örömmel fogadják ezt a terméket, ahogyan mi kiengedtük azt a piacra” – mondta Zab Gábor, a HEINEKEN Hungária Zrt. marketing igazgatója.

A szűretlen A.P.A. sör ízére a könnyedség, üdeség jellemző, illatában a tipikus citrusos, az Ale sörökre jellemző illat dominál. A Soproni újdonsága nem túl keserű, sokkal inkább fűszeres, enyhén virágos az utóíze, amit a készítők a legjobb minőségű fűszerkomló felhasználásával értek el. A pasztőrözés nélkül készült Soproni A.P.A. igazi sörélményt nyújt, a sör fogyasztása során úgy érezhetjük, hogy a sörgyár csapjából kaptuk poharunkba az aranysárga, friss sört, ami egyelőre csapolt kiszerelésben  érhető el az alábbi linken található vendéglátó egységekben:  http://www.soproni.hu/apa/

A vendéglátó egységek száma folyamatosan bővül, így érdemes visszalátogatni az oldalra!

Kapcsolódó cikkek:

Jeges kávékoktélok a forró nyári napokra

Frissülj fel a nyár legmenőbb borkoktéljaival!

Készítsd el a tökéletes gin-koktélt! – 2. rész

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ