Egy Magyarországon egyedülálló műfajú, látványos magic show világpremierrel folytatódik a Budapesti Nyári Fesztivál nagysikerű programsorozata. Augusztus 12-én és 13-án négy világhírű illuzionista érkezik Budapestre, hogy lélegzetelállító mutatványaikkal elkápráztassák a Margitszigeti Szabadtéri Színpad közönségét. A 22 órakor kezdődő attrakció a varázslat és borzongás világába vezet bennünket. Az előadás 18 éven aluliaknak nem ajánlott!

A tavalyi éjszakai revücirkusz sikere után az idei évben egy szuperlátványos Magic Night show-val várják a műfaj szerelmeseit 2016. augusztus 12-én és 13-án a Margitszigeten. Az illúzió és a mágia jegyében összeállított, egyedi produkcióban világhírű illuzionisták lépnek színre elbűvölő lányok és egy sármos konferanszié társaságában. A szemfényvesztés mesterei Magyarországon még soha nem látott, hihetetlen attrakciókkal és izgalommal töltik meg a nyári éjszakát.

Európa legfiatalabb világklasszis illuzionistája, a francia Vincent Vignaud a legkülönbözőbb módokon lépked könnyedén az élet és a halál közötti csalóka mezsgyén. A 2015-ös Merlin-díjas David Climent hamisítatlan spanyol sármjával és mediterrán temperamentumával bolondítja meg látványos lézershow-val átszőtt bűvészszámait. A holland Christian Farla három évtizedes tapasztalattal, számos nemzetközi díjjal és többezer fellépéssel a háta mögött érkezik a Margitszigetre, ahol szabadulóművészként és illuzionistaként is bemutatkozik a magyar közönségnek. A külföldi világsztárok mellett a magyar bűvészvilág nemzetközi hírű művésze, Nagy Molnár Dávid is bemutatkozik klasszikus mutatványaival. A műsor házigazdája, Kolovratnik Krisztián kalauzol bennünket a varázslat világában – ahol a lehetetlen lehetségessé válik!

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ