Lola és barátja, Bence hétfőn összeházasodtak, bár egyelőre nem hivatalosan. Az énekesnő és párja az Andrássy úti Ékszerpalotában, az Örök szerelem napján, hindu szertartás szerint fogadott örök hűséget.

Legyen az év nyolcadik hónapjának nyolcadik napja az örök szerelemé! Legalább is ezt szeretné egy budapesti ékszerüzlet. Éppen ezért augusztus e szép napján mini Las Vegassá változott az Andrássy út, ahol bárki házasságot köthetett egy rövid szertartás keretében. Kétféle fogadalom közül választhattak a párok: eldönthették, hogy keresztény vagy hindu pap áldja meg a szerelmüket. Hétfőn Lola és párja, Bence is úgy döntöttek, hogy jelképesen összekötik az életüket: hindu szertartás szerint, Baktai Ádám hindu pap segítségével fogadtak örök hűséget egymásnak.

“Nagyon romantikus volt kimondani az igent! A hindu esküvő nem volt annyira idegen, mert nagyon érdeklődöm ezen kultúra iránt. Szeretek jógázni, voltam oldásokon, mondok mantrákat, ezek nagyon megnyugtatnak és szeretem csinálni őket. Nagyon tetszett a mint Las Vegas esküvők ötlete, mert egy igazi nagy esküvő rengeteg stresszel jár, sokszor hallani, hogy a menyasszony kikészül mire az oltár elé kerül. Itt sokkal lazábban lehet mindezt csinálni, ami nem azt jelenti, hogy nem szeretjük a másikat, csak nincs rajtunk az a sok teher. Kvázi egy főpróbának is fel lehet fogni. Aki eljön és jól érzi magát, az nyugodtan férjhez mehet, de aki már ilyen helyzetben feszeng, az fújja le az egészet. Mi az előbbi táborhoz tartoztunk, nagyon élveztük, és már készülünk az igazi menyegzőre– mondta Lola, aki elmondta: igazi esküvőjének időpontja már nincsen messze, azonban először a családdal szeretnék közölni az időpontot, és csak utána jön a nyilvánosság.

A szervező – az Adrássy úton lévő Ékszerpalota – szeretné elérni, hogy az évnek ezen a napján egy pár órásra rövidített regisztráció után hivatalos házasságot lehessen kötni náluk, mint Las Vegasban. Ennek érdekében már érdeklődtek a polgármesteri hivatalban és kérelem benyújtását tervezik.

“Ma jóval a házasságkötés előtt be kell menni az anyakönyvvezetőhöz, és be kell jelentkezni, azonban ettől a jegyző indokolt esetben eltérhet. Úgy gondoljuk, hogy a szerelem elég indok erre. Szeretnénk ha minden évben egy napon, augusztus 8-án olyan könnyen lehessen házasodni, mint Las Vegasban. Bízom benne, hogy a kezdeményezéshez mások is csatlakozni fognak” – mondta Blaner Attila, az Ékszerpalota ügyvezetője.

Fotók: Farkas Vivien, Ékszerpalota

Kapcsolódó cikkek:

Megnősült Bárány Kristóf, a 4 for Dance táncosa

Dobó Ági cuki képpel árulta el második babája nemét!

Így nyaral Ördög Nóri családja


MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ