Nem csalás, nem ámítás: ilyen izgalmas, látványos, varázslatos és nem utolsó sorban vérpezsdítően szexi show-t ritkán látni, mint a Margitszigeti Szabadtéri színpadán bemutatásra kerülő Magic Night.

Négy ország illuzionistája kápráztatja el a közönséget augusztus 12-én és 13-án éjszaka, amikor a lehetetlen lehetségesség, a varázslat pedig valóssággá válik. Magyarországon egyedülálló showműsorral készül a Magic Night, ami garantáltan rabul ejti az érzékeket.

A varázslat és borzongás világába a szemfényvesztés mesterei kalauzolnak el bennünket. Európa legfiatalabb világklasszis illuzionistája, Vincent Vignaud (FR) a legkülönbözőbb módokon lépked könnyedén az élet és a halál közötti csalóka mezsgyén. A 2015-ös Merlin-díjas David Climent (E) hamisítatlan spanyol sármjával és mediterrán temperamentumával bolondítja meg látványos lézershow-val átszőtt bűvészszámait. Christian Farla (NL) három évtizedes tapasztalattal, számos nemzetközi díjjal  és többezer fellépéssel a háta mögött érkezik a Margitszigetre, ahol szabadulóművészként és illuzionistaként is bemutatkozik a magyar közönségnek. A külföldi világsztárok mellett a magyar bűvészvilág egyik legnevesebb, nemzetközi hírű művésze, Nagy Molnár Dávid (H) is bemutatkozik klasszikus mutatványaival.

A világ legjobb és legkeresettebb illuzionistái először szerepelnek együtt a káprázatos Magic Night illuzionista show-ban a Margitszigeten.

Belépés szigorúan 18 éven felülieknek!

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ