A VIVA Második Randi című műsora hétről-hétre nyújt segítséget olyan fiataloknak, akiknek nehézséget okoz a randizás. A következő és egyben utolsó adásban a műsorvezető, Iszak Eszti a belevaló Dér Henit kéri meg arra, hogy segítsen a húsz éves Jessicának levetkőzni gátlásait. Eszti egy plusz meglepetéssel is készül, a lány találkozhat egyik nagy kedvencével, Fluor Tomival, aki azt is elárulja, hogy a kémiának nagy szerepet tulajdonít az ismerkedésnél.

A VIVA Második Randi című műsorában Iszak Eszti és meghívott sztárvendégei minden alkalommal igyekeznek felkészíteni a segítséget kérő fiatalokat, hogy a legelőnyösebb oldalukat mutathassák az első találkozáskor. Jessica elsősorban azért fordult a csapathoz, mert kevés önbizalma miatt nehezen boldogul ismerkedéskor. Eszti ezért a dögös Dér Henit kérte meg arra, hogy segítsen a húsz éves lánynak. Heni strandröplabdázni viszi Jessicát, mert szerinte itt lehet igazán villogni vagy teljesen beégni a pasik előtt. A népszerű énekesnő saját vicces, flörtölős-strandos élményét is elmesélte, amelynek tanulsága, hogy bárki beéghet flörtölés közben, de, ha jól forgatja a kockát, a végén előnyére válhat a slamasztika. „Szerintem a kisugárzás tud valakit igazán széppé és vonzóvá tenni mások számára. El kell fogadni magunkat minden kis hibánkkal együtt és meg kell tanulni nevetni a balul elsült dolgokon is.” – javasolta Heni, aki ezt tanácsolja minden fiatal lánynak.

Iszak Eszti egy plusz meglepetéssel is készül a műsorban, Jessica találkozhat egyik nagy kedvencével, Fluor Tomival. Az előadó kiváló tanácsadónak bizonyul és személyes tapasztalatain kívül azt is elárulja, hogyan lehet vonzó egy lány!

„Elsősorban a természetességben hiszek, illetve abban, hogy ha működik a kémia, azt észreveszi két ember – ismerte be az előadó, aki a műsorban arról is mesélt, hogyan viselkedik egy kapcsolatban. „Amikor együtt vagyok egy lánnyal, szeretem kimutatni neki az érzéseimet, és biztosítani arról, hogy számíthat rám. Ha kell, akkor egy kis odabújásra is vevő vagyok – vallotta be Tomi, aki egy nagy öleléssel öntött bátorságot Jessicába. A lánynak nagyon jól esett kedvence kedves gesztusa, de elárulta, hogy számára ez már sok lenne az első randin.

Kapcsolódó cikkek:

Dobó Katával kavar Linczényi Márkó

Müller Attila erdei pikniken ejtette rabul a felesége szívét

Férjhez ment Lola! Misztikus szertartáson mondta ki az Igent

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ