Parádés szereposztással, meghökkentő látványvilággal 2016. november 5-én a MoM Sport Rendezvényközpontban kerül színpadra a híres, magyar származású illuzionista, Harry Houdini életét feldolgozó musical ősbemutatója, amely átlép a musical határain, és a modern látványvilágon túl a közönséget is megmozgató illuzionista show is lesz egyben!

A címszerepekben igazi sztárparádét üdvözölhetünk, hiszen csak ismert művészek keltik életre a musical karaktereit: Miller Zoltán alakítja Houdinit, a feleségét Polyák Lilla, testvérét Serbán Attila, menedzserét Szabó Győző játssza, édesanyja Csonka Ibolya, édesapja Székhelyi József, de az előadás fényét emelik még a Nyári lányok, azaz Nyári Alíz és Nyári Edit, valamint Derzsi György, Békefi Benjamin és Badár Tamás.

A darab átlépi a földrajzi és zenei határokat, hiszen zeneszerzője az a Varga Bálint, aki amellett, hogy a Broadway több produkciójával bejárta a világot zenei vezetőként, többek között a Nobel-díjas Sorstalanság New York-i bemutatójának volt a zeneszerzője, illetve olyan produkcióknak a hangszerelője, mint a Forest Whitaker jótékonysági koncert vagy Mariah Carey Xmas koncertje.

A dalok szövegírója Kal Pintér Mihály , aki sok más mellett a Gálvölgyi Show, a Bagi-Nacsa páros, a Barátok közt vagy a Jóban Rosszban kreatív munkatársa volt, és aki olyan előadóknak írt már dalszöveget, mint az Apostol együttes, Cserháti Zsuzsa, Dolhai Attila vagy Péter Szabó Szilvia. A rendező Pesty-Nagy Kati.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ