Tudjuk, hogy nehéz megtalálni a tökéletes arcápoló termékeket, hiszen nagyon sok elvárásnak kell megfelelniük: hidratáljon, ugyanakkor ne hagyjon zsíros érzetet maga után, legyen diszkrét, ugyanakkor kellemes illata, ha szükséges, akkor ránctalanításban is segítsen, és persze legyen pénztárcabarát. A lengyel Lirene márka erre a komplex kérdésre kínálja arckrémeit és a piacon újdonságnak számító micellás arclemosó gélt – mindezt igen kedvező áron!

Hidratálás és táplálás arckrémek

A Lirene Hidratálás és Táplálás arckémek a legkiválóbb természetes alapanyagok és a legmodernebb innovációk ötvözéséből alakultak ki. Minden egyes terméket a Lirene Kutató Központban állítottak elő és teszteltek, azért, hogy maximálisan biztonságot és hatékonyságot nyújtsanak. A hidratálás és táplálás termékcsalád mindennapi használata segít megőrizni a bőr természetes egészségét és szépségét. A termékek megóvják a bőrt a kiszáradástól, védelmet biztosítanak a kedvezőtlen környezeti hatások ellen, ezáltal késleltetik az öregedést.

A Cseresznye és citrom frissítő, hidratáló krémmel könnyedén varázsolhatod arcod ragyogóvá a gyümölcsök erejével. A barbadosi cseresznye az összes ismert gyümölcsfajta közül a leggazdagabb C-vitamin tartalommal rendelkezik, mely erős antioxidánsként gátolja a bőr idő előtti öregedését, hidratál, szűkíti a pórusokat, és ragyogóvá teszi az arcszínt. A citromlé nagyszerű vitaminforrás (C, A és PP vitaminok), mely aktiválja a sejtek regenerációs folyamatait, elsimítja, felfrissíti a bőrt, és egészséges, természetes tónust biztosít. A Mandulaolajos bőrsimító és tápláló arckrém természetes hatóanyagai nyugtatják és regenerálják a bőrt, mely csodálatosan rugalmassá és puhává válik. Gyulladáscsökkentő hatású, lassítja a bőrsejtek öregedését, telítetlen zsírsav tartalma miatt védőréteget képez a bőrön, ezáltal óvja annak hidro-lipid köpenyét a külső hatásoktól. Az A-vitamin aktív formája ránctalanító hatású. A Méz és citrom fiatalító bőrsimító arckrém egyesíti e két összetevő tápláló és frissítő erejét, természetes tápanyagokat és vitaminokat juttatva a bőrbe, hogy az fiatalosan és üdén ragyogjon. A méz antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású, így kiválóan alkalmas a bőr tisztítására. Száraz, érzékeny, fáradt vagy öregedő bőrre is érdemes használni, hiszen táplál és hidratál, mindemellett pedig feszesít, ránctalanít, javítja a bőr tónusát és nyugtat is. A Lirene Aloe és Sheavaj regeneráló krém egyesíti a természet kincseit, hogy jótékonyan ápolja és fiatalítsa az arcbőrt, feltöltse a természetben található értékes tápanyagokkal. Az aloe vera hidratálja és táplálja a bőrt, serkenti a regenerálódást. A sheavaj megóvja a bőrt a környezet káros hatásaitól és a szabad gyökök pusztításaitól is. E-vitamint tartalmaz, mely bizonyítottan antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatással bír. Bőrtápláló és bőrpuhító hatású, ezért hidratálja és ápolja a bőrt, a természetes lipidek és az A-vitamin pedig feszesítő hatásúak, így csökkentik a mély ráncokat.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ