Ákos szeptember 29-én adja ki Veletek Vagyunk című dupla koncert DVD-jét. A lemez az énekes múlt évi, dupla teltházas Arénás show-ját örökíti meg, amelyért a Petőfi Zenei Díjkiosztón el is nyerte az év koncertje díját.  Hazánk egyik legnépszerűbb férfi előadója az elmúlt négy év szintirock-korszakát egy újabb Arénás koncerttel zárja, amelyre már elérhetőek a jegyek.

Ákos mozgalmas évet zárt 2015-ben: a turné 17 állomása után dupla teltház előtt mutatta be a platinalemezes MÉG EGYSZER album anyagát. A VELETEK VAGYUNK DVD a 2015 decemberi koncertek felvétele mellett számos extrát tartalmaz: a MÉG EGYSZER lemezhez készült 6 videoklip mellett 4 werkfilmbe is belenézhetnek a rajongók.

akos_veletekvagyunk

Az év ezúttal is az Arénában zárul Ákos számára: nagyszabású koncerttel fejezi be a szintirock turnét december 17-én, a Papp László Budapest Sportarénában – Hauber Zsolt és Lepés Gábor szintis, valamint Bánfalvi Sándor dobos alkotta zenekarával. A koncertre mutatkozó komoly érdeklődés, a tempósan fogyó jegyek jelzik Ákos népszerűségét, egyben az a tény is hozzájárulhat a jegyek fogyásához, hogy az énekes-szerző 2017-ben nem koncertezik.

„A koncertjeinkre az elmúlt négy esztendőben több mint félmillióan voltak kíváncsiak. Szeretnénk, ha a decemberi előadás méltó befejezése lenne ennek a kiemelkedően sikeres fejezetnek, szeretnénk megköszönni és megszolgálni vele a közönség kitartó figyelmét. Különlegességekkel, ritka repertoárdarabokkal is készülünk, látvány szempontjából is izgalmas előadás ígérkezik” – mondta el a 48 éves énekes.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ