A Virtuózok, a világ első komolyzenei tehetségkutató műsora, első és második szériájának döntősei adnak gálakoncertet október 15-én a Papp László Budapest Sportarénában.

A Virtuózok, mely a világ első klasszikus zenei televíziós tehetségkutató műsora, második évada zárult le, idén nyár elején a közszolgálati televízió képernyőjén. Az első és a második szériában megismert csodálatos fiatal tehetségek, október 15-én a Papp László Budapest Sportarénában, egy eddig sehol nem látható produkció keretében mutatják be tehetségüket személyesen is a közönségnek.

A műsorban olyan darabok és olyan kamaraprodukciók hangzanak majd fel, melyek kifejezetten erre az estére készülnek. A Virtuózok vendége lesz néhány világsztár is, akik közül ki kell emelni Molnár Levente operaénekest, a világ operaszínpadainak sztárját, akinek szívügye a fiatal tehetségek gondozása, különös tekintettel a szülőföldjéről, Erdélyből származó fiatal zenészekre.

A Gálakoncerten fellépnek a Virtuózok második szériájának fődíjasai döntősei és középdöntősei, valamint az első széria nyertesei: Kökény Tamás, Váradi Gyula, Holozsai Eszter, Váradi László és társaik, valamint Gyöngyösi Ivett, Boros Misi és Demeniv Mihály. Közreműködnek a MÁV Szimfonikusok Meskó Ilona és Kesselyák Gergely vezényletével, valamint Molnár Levente és vendégei.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ