Bagdi Bella személyiségfejlesztő tréner, énekesnő, a Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke és csapata újabb sikerprogrammal járja az országot. Bella zenésztársaival kórházmissziós koncerteken az ország gyógyintézeteiben segíti nem csak a betegeket, hanem a dolgozókat is, hiszen a dalok pozitív üzenetei mindenkit feltöltenek.

A Boldogságtérkép és a Boldogságprogram kapcsán is ismert Jobb Veled a Világ Alapítvány újabb sikeres programmal büszkélkedhet. Az alapítvány vezetője, Bagdi Bella „A belső béke megteremtése – Gyógyító énekek a testnek és a léleknek” című programjával járja az ország kórházait.

Az eddigi visszajelzések alapján a kezdeményezésnek nagy sikere van.

 „2013 óta működik a kórházmisszió, a programnak Budapesten és vidéken is nagyon pozitív visszajelzései vannak. Egyes intézmények már a Boldogságprogramhoz is csatlakoztak, és boldogságklubokat is tartanak a dolgozóiknak, például Nagyatádon” kezdte Bagdi Bella. A szakember elmondása szerint a kórházmisszió a lelki gyógyulást segíti: – A fizikai és a mentális gyógyulás összefügg, és a pozitív lelkiállapot elősegíti a felépülést – a koncertjeimen ezt igyekszem hangsúlyozni. Egy nemrégiben agyműtéten átesett hölgynek csodájára jártak az orvosok, mert sokkal gyorsabban regenerálódott, mint általában azok, akik ilyen beavatkozásokon esnek át. Kiderült, hogy mind a műtétje előtt, mind azt követően az én dalaimat hallgatta. Bízom benne, hogy a kezdeményezésünkkel tényleg segíteni tudunk a kórházban lévő embereknek– tette hozzá Bagdi Bella.

bagdi-bella-korhazA gyógyító dallamok és szövegek pozitív hatását Rolof Orsolya, az ózdi Almási Balogh Pál Kórház ápolási igazgatója is alátámasztja.

 „Büszkeséggel tölt el minket, hogy az első intézmények között lehettünk, ahova Bella ellátogatott missziójával. Rengeteg pozitív energia árad belőle, amelyből a betegek és a dolgozók is feltöltődhetnek. A munkatársaink számára gyakran kimerítő a napi feszített tempó, de Bella előadásából sok erőt gyűjthetnek, amit továbbadhatnak a betegeknek is, hiszen fontos, hogy lelkileg is hozzájáruljunk a gyógyulásukhoz” – nyilatkozta az ápolási igazgató.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ