Fokozódik az izgatottság Dobó Ágiéknál: a csinos modell második várandóssága legvégén jár. Az egykori szépségkirálynő elmesélte, hogy most már bármelyik nap készen állnak az új családtag megérkezésére. A babakelengye várja új gazdáját, és a szülésre összeállított csomag is mindenhova „elkíséri” a kismamát.

dobo-agi-parjaval-es-fiavalDobó Ági boldogsága aligha lehetne teljesebb, hiszen hamarosan második kisfiának ad életet. A várandóssága végén járó modell és párja minden eshetőségre felkészült kisbabájuk érkezését illetően.

„Nemrég az egyik barátnőmnél teljesen váratlanul, hetekkel korábban beindult a szülés úgy, hogy a szükséges csomagok még nem voltak összeállítva. Elfogott az izgalom, hogy nem szeretnék én is így járni, így a már a 36. hétre mindent előkészítettünk. A kórházi holmik és az FH Biobank által összeállított, őssejt-levételhez szükséges csomag mindenhova elkísérnek minket – számolt be a felkészülésről az egykori szépségkirálynő. – Az őssejtek levétele és tárolása szerintem azért fontos, mert olyan betegségek kezelésénél alkalmazhatóak sikeresen, mint a leukémia vagy a limfóma. Természetesen soha nem szeretném, hogy a gyermekeimnek valaha szükségük legyen az őssejtek felhasználásra, viszont nem is kérdés, hogy ezt a lépést megteszem az egészségükért.”

A család legfiatalabb tagja, Benedikt nagyon izgatottan várja kistestvére megérkezését.

dobo_agi_babamozi Beni egyre többször kérdezi meg tőlem, mikor születik már meg az öccse. Örömmel tölt el, hogy azt válaszolhatom neki: már nem kell sokat aludni, hogy ne csak az ultrahang képen, hanem szemtől szemben is láthassa a testvérét – mesélte mosolyogva a csinos kismama, aki már minden fontos vizsgálaton túl van. – A Czeizel Intézetben voltunk babamozin, és kiderült, hogy az új családtag szakasztott bátyja! Egyből feltűnt, hogy születendő kisfiam pont úgy néz ki, mint Benedikt, amikor a pocakomban volt. Hazaérve azonnal egymás mellé tettem a két ultrahang képet, és az összehasonlítás csak megerősített: a két fiú teljesen egyforma” – tette hozzá kitörő örömmel Dobó Ági.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ