Újra kimondta férjének a boldogító igent Madár Veronika. A Jóban Rosszban cserfes Gyöngyije éppen hét éve él boldog házasságban, és párjával, Richárddal együtt úgy döntöttek, megerősítik esküjüket.

A hetedik év a hiedelem szerint kritikus a párok életében, a nagy változások éve, amely vagy megerősíti a kapcsolatokat, vagy képes hatalmas törést okozni. A Jóban Rosszban sztárja, Madár Vera és férje, Richárd házassága erősebb, mint valaha, ezért határoztak úgy, hogy megerősítik fogadalmukat, hiszen ma is biztosak abban, hogy együtt élik le az életüket.

mla_9247_resize“Közel tíz éve ismerjük egymást, és hét éve házasodtunk össze, de ugyanúgy szeretjük és tiszteljük a másikat, ahogy az első percben. Sőt, ahogy teltek az évek, egyre több dolog dolog kovácsol minket össze, együtt élünk meg örömet és bánatot, jó és rossz napokat, és ez egyre erősebbé teszi a kapcsolatunkat. Társak vagyunk, nagy T-vel… Boldog vagyok, hogy ezzel a megerősítéssel is elmondhatom: ez örökké tart” – mosolygott a TV2 képernyőse, aki az eskütételnél ugyanúgy meghatódott, mint amikor hét esztendővel ezelőtt mondta ki ezeket a szavakat.

mla_9509_resizeA házassági eskü megerősítésére az Őszi Esküvő Kiállítás rendezvényének keretein belül került sor, Verát pedig a rendezvény ötletgazdája és tulajdonosa, Dégi Attila vezette oltár elé. A fogadalomtételnek a patinás Gundel étterem rendezvényterme adott otthont, az ifjú pár csodálatos környezetben fogadhatott ismét örök hűséget egymásnak.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ