Rákóczi Ferinek a feleségén kívül van egy nagy szerelme, de a családját ez egy cseppet sem zavarja – sőt, neki köszönhetik a kapcsolatukat is.

A rádiós műsorvezető amióta megismerte, azóta él-hal az Alfa Romeo autókért, így mondhatni, hogy sorsszerű volt a találkozása feleségével, akinek szintén egy ilyen kocsija volt. Feri most kipróbálhatta az autómárka legújabb modelljét, a Giuliát, és azonnal előtörtek belőle az emlékek.

„Évekkel ezelőtt egy kollégámmal kávéztunk egy teraszon, amikor megérkezett a NŐ. Amikor megláttam, azt mondtam, hogy ilyen nincs, és biztos voltam benne, hogy ő az igazi. Ennek az előzménye azért az, hogy egy Alfával állt be a parkolóba, és bár nagyon tetszett az autó, az ő karosszériája meggyőzőbb volt” – mondta nevetve Feri. – „Most már tíz éve együtt vagyunk, és az az egyik titkunk, hogy számomra ő nem csak a gyermekeim édesanyja, hanem a feleségem, a szerelmem, és annak is kell maradnia. Mindig nagy figyelmet fordítok a két kicsire, olyan nincs, hogy velük ne foglalkozzak, de ezzel arányosan a kettőnk minőségi ideje csökken. Szerencsénk van, mert a srácok imádják a nagyanyjukat, így ha egy kicsit kettesben el akarunk utazni valahova a feleségemmel, akkor van hova tenni őket. Ilyen lesz ez a hétvége is, amikor Barcelonában utazunk romantikázni. Igyekszünk minden évben elszökni egy kicsit” – árulta el a rádiós.

jht_7405Feri számára nagyon fontos a család, és bár korábban voltak vad megmozdulásai, mára igazi mintaapa lett.

„Nagyon szeretem a gyors autókat, de túl vagyok már mindenen, amin túl kellett lenni. A hányaveti, hedonista életmód egy részét már elhagytam, autóval nincs viccelés – nem iszom, és nem vezetek gyorsan. A gyerekeimnél jobb dolog nincs a világon, ezzel példát mutatok nekik, hogy ne csináljanak olyan hülyeségeket, mint az apjuk. Most már inkább a futásban élem ki magam – teljesen megőrültem öreg koromra. Világéletemben távol álltam a sporttól, tesiből még felmentett is voltam, de 40 fölött eldöntöttem, hogy kipróbálom ezt a futás dolgot. Végül megvolt a félmaraton, és azóta is rovom a köröket. Most már szeretek mozogni, kikapcsolok alatta, jó dolgok jutnak eszembe közben, jobb embernek érzem magam, amint hazaérek” – árulta el Feri.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ