Balsai Móni színművésznő mindenevő, ha divatról van szó. Néha szeret igazán nőies ruhákat viselni, máskor inkább a lazább összeállításokra szavaz, de egy biztos: mindig stílusos. Móni november 11-én új szerepben mutatkozik be, ugyanis a 8. Marie Claire Fashion Daysen Oláh Zsigmond különleges outfitjében lép kifutóra.

„Zsigivel nagyon jó párost alkotunk, örülök, hogy engem kért fel erre a megtisztelő szerepre. Ugyan még sosem voltam kifutón, a modellkedés elég távol áll tőlem, de nagyon várom, hogy egy ilyen különleges helyzetben is megmutassam magam. Igazi kihívás lesz. Annyit elárulhatok, hogy a ruhám nagyon egyedi, ami teljes mértékben tükrözi a Zigi Brand rendkívül pikáns, provokatív jövő évi kollekcióját, miközben megőrzi a kifinomultságot is” – mondja Balsai Móni, aki éppen A martfűi rém című film premierjére próbálja készülő ruháját Zsigmondnál.

balsai_moni_1„Mónival egy közös barátunk hozott össze, már néhányszor dolgoztunk együtt, többször láttam színpadon és filmekben is. Nemrég fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy mi lenne, ha idén ő jelenne meg nálam először a Marie Claire Fashion Days kifutóján. Móni mindig a minőséget képvisel, elegáns, talpig nő, amit nagyon szeretek benne. Most A martfűi rém bemutatójára készítek ruhát neki, ami egy kicsit visszarepít minket az időben, fodros, csillámos, rétegzett gyönyörű darab, ami remekül kiadja Móni tökéletes alakját. A premier után a ruhát egy jótékonysági vacsora keretében el is árverezik, így ez mindenkinek nagy öröm lesz” – meséli Oláh Zsigmond, a Zigi Brand dizájnere.

A Zigi Brand 2017-es tavaszi–nyári kollekciójában a test, a ruha és a szépség elevenedik meg egy gyönyörűen kidolgozott, ugyanakkor rendkívül provokatív sorozatban. A sejtelmes outfitek szigorúan követik a test vonalát, a darabokat markáns anyaghasználat jellemzi, lágyan leomló selyemmel és áttetsző muszlinnal kombinálva. A színek a nyári, színes kerteket idézik: azúros kék almazölddel, finom bézs élénk okkersárgával, pink lazactónusokkal tarkítva.

balsai_moni_3„Ha divatról van szó, általában mindenevő vagyok, a hangulatomtól függ, hogy épp egy nőiesebb, klasszikus darabban érzem jól magam, vagy egy laza szerelésben. A bakancstól a magas sarkúig mindent szeretek, attól függően, hogy éppen melyikhez van kedvem. Egy dologra azonban mostanában nagyon odafigyelek: hogy legyen dereka a ruhának. Kezdek egyre nyitottabb lenni, a pasztellárnyalatú, kicsit franciás, könnyed, légies fazonok mellett néhány mintásat, színeset is beszereztem, melyeket szigorúan egyszínű ruhákkal kombinálok. Sose gondoltam volna, hogy a rózsaszínt valaha viselni fogom, de most van egy sálam és egy Juhász Dóri tervezésű táskám is, amit imádok. Most, hogy kikerültem a lánykorból, elkezdtem megkedvelni a színeket. Nem tudom, mitől változtam meg ennyire ezen a téren, de nagyon élvezem. A színházban teljesen kiélem magam az öltözködésben, így a hétköznapokban inkább egyszerűbb darabokat viselek, sokszor smink nélkül is kimozdulok, kicsit elengedem magam. Számomra egy ruhán az a fontos, hogy legyen rajta valami extra, ami feldobja: például egy szokatlan cipzár, egy érdekes kivágás hátul. Zsigmond kollekciójában pont ezt szeretem: a tiszta vonalvezetés párosul valami kis pikantériával. Olyan finoman csalafinta” – mosolyog Móni, aki pont egy ilyen sejtelmes outfitben lép majd a Marie Claire Fashion Days kifutójára.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ