Jövőre még nagyobb helyszínen, még több kiállítóval jön az Őszi Esküvő Kiállítás, amely hatalmas érdeklődés mellett zajlott a budapesti Hungexpon. A rendezvényre szombaton és vasárnap több, mint 6200-an váltottak jegyet. Ismert hölgyek és urak, és persze rengeteg házasodni készülő ara és vőlegény, örömanya és örömapa érkezett a kiállításra, ahol egy boldog pár egy ötmillió forintos álomesküvővel lett gazdagabb.

Házasulandó párok ezrei látogattak ki a hétvégén megrendezett Őszi Esküvő Kiállításra a budapesti Hungexpora. A két napos rendezvényre minden eddiginél többen, több, mint 6200-an váltottak jegyet, és sokan kétnapos belépőt vásároltak, hiszen a számos kiállító standjait egy nap alatt alaposan végignézni szinte képtelenség volt. Az érdeklődők a közel 300 standon az esküvői ruháktól, öltönyöktől kezdve az ékszereken át az ételekig és italokig, helyszínekig mindent megtalálhattak egy helyen, egy boldog pár pedig óriási ajándékot nyert: egy ötmillió forint értékű álomesküvőt, amelynek a patinás Gundel étterem ad majd otthont.

eskuvo4A kiállításra ismert emberek is kíváncsiak voltak, a két házigazdán – Jaksity Katán és Harsányi Leventén – kívül Kulcsár Edina, Kustánczi Lia, Gelencsér Tímea, Csisztu Zsuzsa, Madár Veronika, Apáti Bence, Gájer Bálint, és Sass Dani is kilátogatott a helyszínre, Claudia Aryee Tücsi fantasztikus ruhákat mutatott be a színpadon, amelyhez az aláfestő zenét Kalmus Felicián szolgáltatta, Csézy pedig saját menyasszonyi kollekcióját állította ki. Amíg a hölgyek nézelődtek, az uraknak is akadt program: csocsóbajnokság Gera Zoltán vezényletével.

eskuvo2Az Őszi Esküvő Kiállítás tulajdonosa, Dégi Attila elárulta, rengeteg pozitív visszajelzést kaptak a látogatóktól és a kiállítóktól egyaránt, jövőre pedig még nagyobb alapterületen, még nagyobb választékból szemezgethetnek azok, akik életük legszebb napjára készülnek.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ