Majka igazi hipochonder, ami nem is olyan meglepő, hiszen veleszületett szívritmuszavarban szenved. Most elárulta: fiaiért is mindig nagyon aggódik, pláne, hogy Marián nemrég elkapott egy betegséget.

A rapper mindent megtesz azért, hogy ő és családja is egészséges legyen, de munkájával nehéz összeegyeztetni a kiegyensúlyozott életet.

„Hipochondernek tartom magam, így ha bármi bajom van, azonnal keresem a telefonomban, hogy kit tudnék felhívni, hogy megnyugtasson. A telefonomra egy csomó olyan alkalmazást töltöttem le, amelyik az egészségüggyel kapcsolatos: mérem az alvásom, van egy alvócsík a derekam alatt, sportolás közben mérem a futást és az edzést, és most elkezdtem használni a WIWE-ot is, ami az EKG-t nézi és ki is értékeli az eredményeket, hogy minden rendben van-e. Azért is tartom ezt fontosnak, mert a szívvel kapcsolatos betegség tud aljas is lenni, de ha nincs semmi baj, akkor meg nem kell ezen stresszelni. Akinek volt valami panasza, mint nekem, annak ez fontos lehet. Az az életmód, amit én élek – a késő esti lefekvés, az állandó fellépések, nem feltétlenül tesznek jót az egészségnek, de az utóbbi időben azért megpróbáltam jó útra térni. Már nem dohányzom rendszeresen, és a sport segített akkor is, amikor szívritmuszavarom volt. A stressz, a cigi, az éjszakázás és a bulik – na ezek voltak rossz hatással a szívemre” – árulta el Majka.

majkaA rapper nem csak maga miatt aggódik, kétgyermekes apukaként természetesen a fiai egészsége is nagyon fontos számára.

Bármi baja van a fiaimnak, azonnal nagyon megijedek, tiszta félelem az életem” – kezdte nevetve Majka. – „Ráadásul Marián kruppos, amivel nagyon megküzdöttünk. Amikor hallod azt a hangot, amit egy kruppos kisfiú kiad, akkor azon gondolkozol, milyen élőlényből származik ez. Borzasztóan aggódtunk érte, és nagyon sajnálom, de szerencsére komoly betegsége még nem volt. A kicsi makk egészséges, le sem lehet törölni a mosolyt az arcáról. A karácsony előtti időszak most elég nyugodt számomra, addig már nem napi 26 órát dolgozok, csak 12-t. Egyáltalán nem vagyok tudatos ajándékvásárló, de az az igazság, hogy nekünk az egész évünk arról szól, hogy meglepjük a gyerekeket. Már beszéltük is Hajnival, hogy be kellene fejeznünk, mert Marián nem is tudja értékelni a sok játékot. A szentestét mindig együtt töltjük – most már négyesben, ezután látogatjuk meg a családokat” – árulta el Majka, aki legközelebb január 2-án szerepel a képernyőn egy új, élő kvízműsorban.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ