Varázspálca helyett egérkattintás segít az ajándékok kiválasztásában, a nyugodt karácsonyi készülődés elősegítésében. A Ajándékvarázsló hat kérdés megválaszolása után személyre szabott ajándékötletekkel rövidíti le a meglepetések kiválasztásának gyakran többnapos folyamatát. Aki használja az Ajándékvarázslót, annak biztos, hogy az megajándékozandó öröme a legfontosabb– Pintácsi Alexandra, vagyis Szandi már használta a szolgáltatást.

Milyen jó lenne, ha csupán egy varázspálca suhintásával olyan ajándékot tudnánk vásárolni szeretteinknek, ami nem üríti ki pénztárcánkat, igazi meglepetést okoz az ajándékozottnak, ugyanakkor megfelel a célszemély igényeinek, tényleg hasznos és nem porosodik a polcon. Ezeknek a néha egymásnak ellentmondó kritériumoknak megfelelő ajándék kiválasztásában nyújt segítséget a frissen induló ajandekvarazslo.hu, ahol a „digitális mágus” ad friss, meglepő ötleteket.

Ez a digitális mágus nem más, mint a weboldal működését biztosító szoftver, a varázspálca szerepét pedig az egérkattintás tölti be. A weboldalon Big Data elemzésekből származó preferencia-adatbázis alapján, hat kérdés megválaszolása után kapunk testre szabott ajándékötleteket, melyek biztos tetszenek a megajándékozottnak.

_dsc0295_sHaszontalan ajándékok tömkelege

A KutatóCentrum 2016 őszén végzett felméréséből kiderült, hogy a top 3 ajándékozási alkalom a születésnap (95 százalék), a karácsony (89 százalék) és a névnap (77 százalék). A nők nagyobb arányban kapnak ajándékot, mint a férfiak.

Az viszont eléggé lehangoló, hogy a válaszadók kétharmadával (68 százalék) fordult már elő, hogy olyan ajándékkal lepték meg, melynek nem tudta hasznát venni. A nők körében nagyobb arányban vannak olyanok, akik férfiaktól kapták haszontalan ajándékukat. Ez sincs véletlenül, hiszen a kutatás azt is feltárta, hogy tíz férfiből négy nem áldoz néhány óránál többet az ajándék kiválasztására, míg a nők harmada heteket gondolkodik a megfelelő meglepetésen.

Pár óra kimaxolva

Az ajándék kiválasztására szánt időt drasztikusan lerövidíti az www.ajandekvarazslo.hu weboldal. A tapasztalatok azt mutatják, hogy 1-2 órán belül megvan az ideális ajándék. Az egyik kérdés a rendelkezésünkre álló összegről szól, így biztos, hogy pénztárcánkra szabott személyes ajándékra lelünk.

“A digitális mágus, vagyis a weboldal működése mögött álló mesterséges intelligencia öntanuló” – ismerteti a rendszert kifejlesztő cég, a Nuvu Kft. ügyvezető igazgatója, Tóth Ferenc. Ez azt jelenti, hogy minél többen használják, annál jobb eredményeket generál a rendszer.

_dsc0207_sÖtlet a varázslótól

A weboldal egy helyen jeleníti meg az összes javaslatot, így elfelejthetjük a párhuzamos böngészőablakok közötti váltogatást a termékek összehasonlításakor. – A lényeg, hogy itt nem kell tudnod, mit keresel, az ötleteket a varázsló adja. A hosszas válogatás helyett hatékonyan, rövid időn belül meglesz az ideális ajándék – fejezte be Tóth Ferenc.

“Aki használja az Ajándékvarázslót, biztosan az ajándékozottat helyezi előtérbe, hiszen a neki legjobb ajándékot szeretné kiválasztani” – osztja meg tapasztalatait Szandi, vagyis Pintácsi Alexandra. – “Közvetlen környezetünkben többször tapasztaltam már, hogy az ajándék az ajándékozó ízlését tükrözte, és nem az ajándékozottét. Így nem csoda, ha az ajándék a polcon porosodva végzi” – fejezte be az énekesnő.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ