Az amerikai Tyler Gordon is csatlakozott a “Palladio Orchestra – 100 gitár egy színpadon” decemberi Aréna koncert zenei csapatához.

December 28-án mutatkozik be a elsőként a “Palladio Orchestra – 100 gitár egy színpadon” produkció a Papp László Sportarénában. A koncert nem egyszerűen virtuóz produkció, hanem a maga nemében egyedülálló zenei csemege is. 10 szólista, 90 ritmusgitáros, 2 énekes, 1 dobos és 1 DJ varázsolja el világon egyedülálló produkciójával a közönséget. Különleges utazásra visznek, ahol sok állomást végigjárhatunk Beethoventől Pharell Williamsig, a Queentől a legismertebb filmzenékig. Mindezt a legfrissebb zenei világnak megfelelően, látványos vizuális- és show elemekkel kiegészülve.

A produkció zenei csapatához csatlakozott Tyler Gordon neves amerikai hangmérnök is. Gordon dolgozott már többek között Barbra Streisandal, Celin Dionnal, Mariah Careyvel és Leona Lewissal is. Első magyarországi megbízását a Palladio Orchestrától kapta.

“Nagyon nagy szó nekünk, hogy ilyen világhírű hangmérnökökkel dolgozhatunk, mert ezek az emberek többnyire ‘elérhetetlenek’. Tyler keverte és masterelte a Palladio Orchestra két legujabb dalát, de már tervezzük a következő munkát is” – mondta a produkció két producere, Rácz László és Csapó Ádám, akik a Palladio Orchestra Los Angelesben élő zeneszerzője, Czomba Imre által jutottak el a neves hangmérnökhöz.

Tyler Gordon Los Angelesből videóüzenetet is küldött a magyar közönségnek.

“Nagyon izgatott vagyok, hogy egy olyan projektnek lehetek részese mint a Palladio Orchestra, és nagyon örülök, hogy Czomba Imre felkért a velük való közös munkára. Remélem mindannyian elmentek a koncertre és nagyon jól fogjátok érezni magatokat. Ott találkozunk” – mondta a videóban a hangmérnök, aki úgy tervezi, hogy december végén Budapestre utazik a 100 gitáros koncertjére.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ