Senki sem szeretné, ha ajándéka elindulna egy véget nem érő körforgás útján, mígnem egyszer csak újra visszakerül hozzá, akitől elindult.

Layout 1Ez a kudarc könnyen elkerülhető, ha nem felesleges használati tárgyakat és ruhadarabokat teszünk a csizmába, vagy a fa alá, hanem testet és lelket egyaránt felüdítő élményt. A magyarországi fürdők, gyógyfürdők ajánlataival biztosan nem fogunk mellé. Mi sem kellemesebb, mint a téli időszakban igénybe venni a fürdők nyújtotta szolgáltatásokat egy kellemes helyszínen. A kényeztető kikapcsolódást, a masszázst, a fürdőzést, a szaunázás lehetőségét mindenki értékelni fogja. A fürdők téli kampányának szlogenje: „Ajándékozzon fürdőbérletet!” A felhívás egyrészt segít az ajándékozás okozta dilemmák megoldásában, másrészt rámutat arra, hogy az ünnepek elmúltával is megérdemlik szeretteink a kikapcsolódást, kényeztetést, hiszen a bérletek nem egyszeri élményt nyújtanak, így biztosak lehetünk abban, hogy akit fürdőbérlettel lepünk meg, egészségesebben, kipihentebben néz az új év kihívásai elé. Kívánhatunk-e ennél szebb és hasznosabb ajándékot becsomagolni azoknak, akik a legfontosabbak számunkra?

Az ajándékozzon fürdőbérletet kampány keretében az egyes fürdők ajánlatairól a fürdők saját weboldalán tájékozódhat. (A fürdők egyedileg állíthatják össze karácsonyi ajánlataikat saját szolgáltatás-kínálatukból. Akciókkal, egyedi kedvezményekkel, lehetőségekkel kecsegtethetnek bennünket.)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ