A Király utcában, a körúthoz közeli részen nyitja meg kapuit a Dockyard sí- és outdoor üzlete, ami a megszokottnál szélesebb kínálattal és kifejezetten a sí- és outdoor ruházatra fókuszálva kíván a természeti sportok kedvelőinek bázisává válni. Az új üzletben új márkák is feltűnnek.

A síszezon elején, pont a legideálisabb időpontban nyíló új üzletben a Columbia, Helly Hansen, Fundango, O’Neill vagy éppen a Mountain Hardwear legszélesebb funkcionális választékán túl helyet kap a Colmar, a Luhta, a Timberland és a Lowa ruházata, de kaphatóak lesznek a POC, a Smith, a Ziener vagy éppen a Dainese kiegészítői is. A cél, hogy a Dockyard sportos ihletettségű és a természethez kötődő világa egy olyan üzletben jelenjen meg, ahol már kifejezetten a funkcionális ruházat, lábbelik és kiegészítők miatt tér be a vásárló.

sifelszereles-pixabayEz az üzlet mindenki számára fontos bázis lehet, aki szabadidejében a havas lejtők- illetve az outdoor- és vízi sportok világában is mozog.  A 330 négyzetméteres üzlet egy olyan  bázis lehet, ahol minden eddiginél átfogóbb és a tervek szerint folyamatosan bűvölő  kínálat várja a betévedőket. A cím, a Király utca 59. ismerős lehet sok sportbarátnak, hiszen korábban ezen a helyen működött a Mallory Sport régi üzlete.

Fotók: Pixabay.com

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ