Közelednek az ünnepek, és már kezdünk azon izgulni, hogy még egy ajándékot sem vettünk egyáltalán kinek mit adjunk, és mikor lesz időnk ezeket beszerezni, mi legyen a fával és mi kerül majd a feldíszített asztalra? Rengeteg időt felemészt a gondolkodás, de van egy jó hírünk! A Philadelphia receptversenye most megkönnyíti a karácsonyi menü kiválasztását. Ha Neked is van specialitásod, feltétlen küldd be a receptet december 22-ig, hiszen azon túl, hogy megoszthatod tudásod más amatőr és gyakorlott konyhatündérekkel, értékes ajándékokat nyerhetsz!

Sokan szeretnének valami újdonságot csempészni a megszokott menüsorba, más alapanyagokat használva új íz világot teremteni, szokatlan fűszerekkel modernebb ételeket tálalni. A krémsajt nemcsak ízletesebbé teszi a megszokott recepteket, hanem a háziasszonyok munkáját is megkönnyíti. Szinte minden hűtőben találunk belőle egy dobozzal, hisz a változatosságot kedvelő háziasszonyok a különlegesebb íz kedvéért, a főzések és a sütések alkalmával rendszeresen használják. Krémsajttal különleges ízt kaphat a legegyszerűbb fogás is, könnyedén feldobhatunk leveseket, szószokat vagy egytál ételeket is ha natúr krémsajtot, vagy akár ízesített szendvicskrémet használunk alapanyagként. A tárkonyos csirkemellkrémleves például a krémsajttól lesz igazán lágy, egy finom rizottót pedig egyedivé varázsolhatunk, ha tálalás előtt natúr krémsajttal keverjük össze. A sajttorta készítésén túl pedig számtalan édes és sós süteményben vethetjük be titkos fegyverként. A csokis tiramisu az a desszert, amit a legkezdőbb konyhatündérek is el tudnak készíteni, a márványos krémsajtos browniet pedig nem kell mindig a gyakorlottabb szakácsokra hagyni.

A Philadelphia receptversenyéből is kiderül, milyen sokféle felhasználási módja van a krémsajtnak. Neked is sikerült már egy hagyományos fogást krémsajttal megbolondítani? Vagy van egy különleges sajttorta recepted? Mutasd meg, melyik a kedvenc krémsajtos recepted, és nyerj a Philadelphiával!

salmon-877836_640A játék nevezési feltételei:

  • készítsd el kedvenc, Philadelphia krémsajtos recepted
  • fotózd le a kész fogást, ami mellett ott áll a kiürült Philadelphia krémsajtos doboz
  • küldd el a receptet és az ételről készült fotót a Facebook applikáción keresztül.

Pályázni már csak a játék kedvéért is érdemes, de a nyeremények sem elhanyagolhatók! Zsűri által kiválasztott recept készítője egy Le Creuset edénykészlettel lehet gazdagabb, a résztvevők között pedig további öt darab Nemes Nóra 307 FREDERICK STREET- Az én amerikai konyhám című könyve kerül kisorsolásra.

A nyereményjáték részletei a Philadelphia Facebook oldalán találhatóak, nevezni pedig az alkalmazáson keresztül itt lehet.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ