Két Rapülők koncert lesz a Papp László Sportarénában! A február 25-i megashow-ra minden jegy elkelt, így a zenekar ugyanott február 24-én is színpadra áll Ájlávjú című fergeteges, 300 szereplős produkciójával.

 A Rapülők ezzel megismétli tíz évvel ezelőtti sikerét, amikor szintén két koncertet adtak az Arénában. Geszti Péter,  Berkes Gábor és Szentmihályi Gábor, azaz MC Gesztenye, T-Boy és Michel de Lux, azaz a Rapülők tagjai megtiszteltetésnek érzik, hogy még mindig ennyire nagy népszerűségnek örvendenek rajongóik körében, így boldogan állnak színpadra a meghirdetett koncert előtt egy nappal is, hogy azok is velük rapülhessenek, akik már nem jutottak jegyhez a február 25-i koncertre.

A fiúk  – más teendőik mellett – eddig is elsősorban a koncertre való felkészüléssel töltötték idejük nagy részét, de január elejétől még magasabb fokozatra kapcsolnak. Az egyre sűrűbb próbák mellett a karácsonyi finomságokat és az újévi terített asztalt maguk mögött hagyva fizikailag is elkezdenek majd „gyúrni” a koncertre, hiszen az Arénában nemcsak az eredeti hangzásban felcsendülő jól ismert slágerek izzítják majd a hangulatot, hanem egy különleges, meglepő látványvilág, fergeteges, 300 szereplős show teszi teljessé majd a Rapülők élményt, ami mindenkit visszarepít majd a ’90-es évekbe.

A Rapülők visszatérése eddig is mozgalmas volt: készítettek a zenekar slágereiből összeállított acapella dalt és klipet Pakatyuka címmel a Fool Moon hangszerelésében, amelyben Sebestyén Balázs, Vadon Jani, Rákóczi Feri mellett az Ájlávjú megashow vendégei, Tóth Gabi, Tóth Vera, valamint Szolnoki Péter is szerepelnek. Megjelent a Beszt of Rapülők című legnagyobb slágereiket tartalmazó albumuk, amelynek bónusz dala az a Rapülők Megamix, amely kifejezetten erre a CD-re készült. December elején a fiúk Rapmikulások is voltak, amikor Télapónak öltözve taxisnak álltak Budapest belvárosában és a dalaik szövegét tudó utasokat nemcsak elvitték céljuk felé, de meg is ajándékozták. Végül pedig az X Faktor színpadán a Wellhello-val énekeltek, illetve rapeltek bárbajt.

A Rapülők 25 éve alakult, majd két nagyon sikeres, slágerekkel telített, félmillió eladott lemez után a fiúk úgy döntöttek, hogy a csúcson hagyják abba. Tíz évvel ezelőtt álltak össze egy koncert erejéig, amely Riszájkling címmel ugyanolyan sikeres volt két teltházzal  a Papp László Sportarénában, mint a lemezeik. Azóta mindegyik tag a saját útját járta más produkciókkal, de abban egyetértettek, hogy egy 25 éves szülinapot mindenképpen méltó módon  kell ünnepelniük.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ