A távkapcsolat nehéz dolog, hiszen az ember a telefonok mellett vágyna egy kis intimitásra. Szerencsére már erre is van megoldás, köszönhetően egy furcsa kütyünek, amit a telefonunkhoz csatlakoztathatunk.

kissinger1A fura szerkezetet a telefonhoz kell erősíteni, és amennyiben a “hívott” partnernek is van hasonló eszköze, küldhetünk neki és fogadhatunk tőle puszit, sőt, mindezt szinkron is csinálhatjuk, akkor pedig igazi csókolózás élményt kapunk (vagy nem).

A puha textilfelület olyan érzékelőket tartalmaz, melyek lekövetik a száj formáját, majd a távoli készülék felületére küldik. Így nem csak egy akármilyen száj jelenik ott meg, hanem az általunk imádott személy egyedi szája. Sőt, ha csók közben épp nem csukjuk be a szemünket, akkor a telefon képernyőjén partnerünket is láthatjuk.

kissinger2A Kissinger feltalálói természetesen nem csak a szerelmeseknek kedveskednek az eszközzel, hiszen ideális lehet, ha távoli nagynénénket szeretnénk felköszönteni születésnapján egy nagy puszival, vagy nagymamának köszönnének meg a bejglit, amit küldött.

kissinger_thrillist

A Kissingert egyelőre csak az iPhone tulajdonosok élvezhetik, illetve sajnos egyelőre ők is csak álmodhatnak a távpusziról, az eszköz ugyanis még fejlesztés alatt áll.

Főkép: Pixabay.com, fotók: kissenger.mixedrealitylab.org

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ