A 2016-os év meglehetősen dinamikus kimozdulásokat, derült égből villámcsapásként megélt helyzeteket hozott. A világról alkotott biztosnak vélt elképzelések keretei kezdtek szétrepedezni. Olyan dolgok történtek velünk, amiket korábban elképzelni sem tudtunk (vagy nem akartunk). Betegségek, balesetek, halálozások és egyéb veszteségek fordultak elő, amik személyesen minket vagy a környezetünkben élőket érintettek. Szilárdnak hitt emberi kapcsolatok bomlottak fel hirtelen, gyakran mindenféle érthető magyarázat nélkül. Öntudatlanul vagy egészen tudatosan falakat bontottunk. Van azonban egy pozitív vonzata is ennek az átrendeződésnek. Az elengedés, a lezárás – bár rendkívül fájdalmas folyamat – lehetőséget ad az újrakezdésre.

A 17-es szám hagyományosan az új reménység száma. Az előző év egy rendkívül fontos epizód volt. Ha ugyanis nem vagyunk-voltunk jó helyen egy munkában, egy kapcsolatban vagy általánosságban az életben – akkor a velünk történt események ebből próbáltak meg bennünket kimozdítani. Azért, hogy végre a saját csillagunkat követhessük.

spiritual-1149187_640Ismered saját személyes rendeltetésedet? Kétségeid vannak és szeretnél válaszokat kapni? Magyarország ezoterikus szemléletű kiválóságainak gondolataiból egy egész napos spirituális szeminárium keretein belül töltődhetsz! Központban a párkapcsolati boldogság, az asztrológia, az egyéni kibontakozás, a Hold és a kristályok szerelme, az öngyógyítás és a döntésekben rejlő kihívások:

Tudatos Sorsteremtés 2017 Spirituális Szeminárium

Balogh Eszter: asztrológus és író, a Padparadsa Astrology és a Numeroprofil blog szerzője és a Tudatos Sorsteremtés 2017 Spirituális Szeminárium előadója szerint a kulcsszavak: az alázat, a hit és önismeret

 A 17-es tarot lapon (Csillag) egy női alak látható, aki az egyik korsóból a földre önti a vizet a másikból a vízbe locsolja. A földbe a remény, az újjászületés, az ébredés magvait vetettük, és bízunk benne, hogy a mindennapos, gyakorlatias tartalmú kívánságaink előbb-utóbb kihajtanak.

buddha-649056_640A vízbe öntött víz az elvárások nélküli cselekedet, az áldozat bemutatása. Alázattal és bizalommal lenni (kinek-kinek hite szerint) az Univerzum, Isten, egy nagyobb Világrend felé. Közben pedig nem a sült galambot várni, hanem egyszerűen csak tenni a dolgunkat. Öntözni a virágokat.

Mindig, minden helyzetben önmagunkból teremtünk. Gondolataink, érzéseink formálják a világot. De a cselekedeteink teszik láthatóvá azokat. Éljünk bátran a kínálkozó alkalmakkal. Nagy pozícióváltások jönnek az élet minden területén – új szerelmek, költözések, munkahely váltások, születések, vállalkozások.

sky-437690_640Az előttünk álló év a ritmusokról szól. A csillagok sajátos ritmus szerint járnak az égen, a sorskerék szintén egyéni ritmus szerint forog és a szívünk dobbanásának, a lélegzetvételeinknek is megvan a maguk üteme. Ha ezt a hármat sikerül összhangba hoznunk, gyönyörű dallamok csendülnek idén fel…

Fotók: Pixabay.com

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ