Megérkezett Magyarországra a kertgondozás új dimenziója, ugyanis a STIHL kompakt akkumulátoros kéziszerszámokkal bővíti termékcsaládját. Céljuk, hogy a könnyű és csendes eszközeikkel a professzionális felhasználókon túl nyissanak az otthoni felhasználók felé is, és az urak a délutáni szieszta alatt is nyugodtan tevékenykedhessenek a kertben.

Egyre többen választják a kertesházi életmódot a zöld és nyugodt környezet reményében. Ahhoz, hogy igazán élvezni tudjuk a saját kert nyújtott előnyöket, azt rendben is kell tartani, és tudjuk, hogy ez nem mindig olyan egyszerű dolog. Ugyan még csak a tél közepén járunk, de pár hónap, s beköszönt a tavasz és elérkezik az első tavaszi kertészkedés ideje, amikor mindenki igyekszik rendbe tenni a saját kertjét.

stihl7A STHIL most piacra dobja legújabb COMPACT termékcsoportját, amely még egyszerűbbé és könnyebbé teszi a kertgondozást. A márka a növekvő fogyasztói kereslet miatt döntött úgy, hogy bevezeti az új termékcsaládot, amivel az otthoni felhasználók életét szeretnék könnyebbé tenni. A COMPACT akkumulátoros rendszerbe négy eszköz: egy láncfűrész, egy szegélynyíró, egy sövénynyíró és egy fúvógép tartozik, illetve az ezekhez tartozó kiegészítők.

stihl5 „A COMPACT akkumulátoros rendszereinek minden eszköze könnyen használható, csendes, ugyanakkor rendkívül hatékony, így a kedvező árfekvés garanciájával kiegészülve maximálisan kiszolgálják a kerttulajdonosok igényeit” – mondta Bakon Gábor, az Andreas STIHL Kft. ügyvezetője. Úgyhogy most már az sem lehet kifogás a kertészkedésre, hogy éppen a vasárnapi szieszta idején támad kedvünk kertészkedni, vagy éppen a család legkisebb tagja a délutáni alvását tölti. Az új eszközök olyannyira csendesek, hogy fülvédőre sincsen szükség a használatuk során. A kéziszerszámaik ideálisak a sűrűn lakott városi területek kertjeihez, illetve a hobbikertészek számára. Az eszközök innovatív kialakításával bármilyen akadályt képesek átugrani, amivel a kertjében találkozhat. „A termékkör sövény- és, szegélynyíróval, akkumulátoros fűrésszel, fúvógéppel, valamint az ezekhez tartozó akkumulátorokkal és töltőegységgel bővült” – mondta a cég ügyvezetője.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ