Dukai Regina a rajongók szeme előtt éli a mindennapjait, de van az életének egy része, ahova senkit sem szeret beengedni, ugyanis ilyenkor tud csak igazán magával foglalkozni.

A gyönyörű hölgy szuper géneket örökölt, így bár nagyon szeret enni, ez szinte meg sem látszik az alakján. Ennek ellenére rendszeresen lejár edzeni, hogy formában tartsa magát, ráadásul ez az a hely, ahol kikapcsolhat és ellazulhat.

A jóga hozzászoktat ahhoz, hogy csak magadra figyelj és kizárd a külvilágot. Ha barátnőkkel megyek edzeni, akkor közben megállunk beszélgetni, csacsogás mellett pedig egyáltalán nem tudok odafigyelni arra, hogy mit csinálok, nem tudom számolni a gyakorlatokat, így pedig nincs értelme. Alapvetően magányos farkas vagyok: ilyenkor szeretek magammal lenni, mozgás közben tudok a saját gondolataimmal foglalkozni. Ezért olyan órákban járok a terembe, amikor kevesen vannak, és olyan helyeket látogatok, dukai reginaamiket nem sokan. A most megnyílt JOHN REED Fitness Music Club például azért tetszik, mert nincs fényáradat és el lehet bújni, a zene pedig minden teremben az adott mozgásformához passzol” – árulta el Regina.

A modell alakját sokan megirigyelhetik, és bár nagyon jó géneket örökölt, sokat tesz azért, hogy jó formában legyen – újévi fogadalma is ezzel kapcsolatos.

„Természetesen nekem is muszáj foglalkoznom a testemmel. Van egy kis szívproblémám, ezért ugrálós gyakorlatokat nem végezhetek, mert felviszi a pulzusszámom. Helyette inkább jógázom vagy lassabb gyakorlatokat végzek, például nagyon szeretek guggolni. A futópad az egyik nagy kedvencem – ha a fal felé van fordítva, felteszem a fülhallgatómat és egy teljesen más világba kerülök, számomra ez az igazi kikapcsolódás. Több személyi edzővel dolgoztam már együtt, de inkább ellestem tőlük azokat a gyakorlatokat, amiket szeretek csinálni, és magamnak állítok össze edzést. Nagyon szerencsés alkat vagyok: szeretek enni, vidéki lányként imádom a húsokat, a kolbászos ételeket, a tésztákat, de sosem kellett sanyargatnom magam, nem diétáztam. Az utóbbi pár hétben sok volt a munka, és persze az ünnepek alatt az edzésre is kevesebb időm volt, de újévkor megfogadtam, hogy visszatérek a mozgáshoz” – vallotta be Dukai Regina.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ