Sajnos mindannyian tapasztalhattuk, hogy a testsúlyból határozottan nehezebb leadni, mint felszedni. Sőt, vannak helyek, ahonnan szinte lehetetlen…

Az apránként, szinte észrevétlenül ránk rakódott súlyfelesleg elleni küzdelem még a legelszántabbak számára is gyakran lehetetlen küldetés. Ráadásul nem mindegy, hogyan fogyunk: ha azt szeretnénk, hogy testünk feszes legyen és maradjon elegendő erőnk és energiánk a mindennapokhoz a zsírból kell leadnunk, nem a fehérjékből. És a bosszantóan makacs helyi zsírpárnákról még nem is beszéltünk, amelyek még akkor sem hajlandók moccanni, amikor már minden kívánatos domborulatunk leapadt… Szerencsére nem maradunk magunkra a nehézségeinkkel: egyre több módszert és felkészült szakembert tudunk csatasorba állítani a zsírpárnáink elleni küzdelemhez.

Intézményes zsírűzés

A test feszesebbé tételéhez, a karcsúbb kontúrok eléréséhez nyújtanak segítséget az orvos-esztétikai kezelések. A fogyás előmozdítására, az alakformálásra és a narancsbőr csökkentésére a legkorszerűbb technológiák állnak rendelkezésünkre. A zsírgyilkos kezelések háromféleképpen hatnak: vagy kiszabadítják az elraktározott zsírt (például a rádiófrekvencia), vagy roncsolják a zsírsejteket (ilyenek a kavitáció, a zsírfagyasztás és a nagy hatékonyságú Aqualyx zsírbontó injekció), illetve a zsírsejteket azonnal eltávolítják (zsírleszívás).

A felszabadított zsírsavak elvezetését, az anyagcsere és a nyirokkeringés élénkítését testkezelésekkel is hatékonyabbá tehetjük, melyek a cellulit leküzdését is elősegítik.  A nyirokmasszázs, a kötőszöveti torna (LPG, Icoone) valamint a kötőszövetbe juttatott cellulit elleni hatóanyag-koktél (Alydia) simább, narancsbőr-mentes bőrfelszínt eredményez.

fogyasA Royal Clinics orvos-esztétikai központ gépparkja egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy a testkezelés program valóban személyre szabott és az egyéni problémára a leghatékonyabb legyen. Mielőtt belevágunk, érdemes elvégeztetni egy testösszetétel mérést, mely többek közt a test zsír-izom hányadának pontos megállapítására és a rejtett hasi zsír tömegének definiálására szolgál.

Makacs zsírpárnák esküdt ellenségei

A helyi zsírlerakódásokat eddig csak zsírleszívással lehetett eltávolítani, de szerencsére ma már ennek komoly műtéti beavatkozásnak is van szelíd, ám hasonlóan hatékony alternatívája. Az Aqualyx zsírbontó injekció helyi zsírpárnák – például a toka, a felkarok, lovaglónadrág, a háti redők, a fenék alatti rész vagy a térd feletti bucka – esetén jelent hatékony segítséget. Az Aqualyx zsírbontó injekció célzottan hat: a szervezetben természetesen előforduló, fokozatosan felszabaduló zsírbontó enzimmel lebontja a zsírsejtek falát, így a sejtekben lévő zsírsavak kiszabadulnak. Ezeket a zsírsavakat a test nyirokrendszere elszállítja és természetes úton kiürülnek a szervezetből. Az Aqualyx kezelések 21-24 naponta történnek, a legtöbb esetben a változás a 3-4. alkalom után lesz szembeötlő. A 20-30 perces kezelés helyi érzéstelenítésben történik.

Az Aqualyx injekció bevezetését követően nem sokkal, 2014-ben elnyerte az Aesthetic Awards elismert termék díjat, mellyel eredményessége mellett biztonságosságát is díjazták.  Bővebb információ: www.royalclinics.hu

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ