A Playboy magazin idén is keresi hazánk legmeghatározóbb férfijait, valamint az év leginspirálóbb hölgyét. A Man Of The Year díjátadón ismét hat kategóriában hirdetnek majd győztest a közönség szavazatai alapján. Az egyes kategóriákban többek között olyan nevekre voksolhatnak az olvasók, mint Ónodi Eszter, Thuróczy Szabolcs, Till Attila, Majka, Shane Tusup vagy Dzsudzsák Balázs.

Idén is hazánk legmeghatározóbb férfi szereplőit keresi a Playboy. A markáns urak mellett ismét szerepet kapnak a hölgyek, akik művészetükkel, stílusukkal és megjelenésükkel inspirálnak másokat, így érdemesek az év múzsája címre. Ónodi Eszter színésznőt meglepte a jelölés és elárulta, szerinte mitől is lesz múzsa egy nő.

kovacs_patricia_fotokredit_emmer_laszlo„Nem gondoltam, hogy egyszer a Playboyban fogok szerepelni, de ez a jelölés megtisztelő számomra” – kezdte Ónodi Eszter. Titokzatosság, nőiesség, finomság, intelligencia és humor. Számomra ezekkel a tulajdonságokkal bír egy múzsa és szeretném azt hinni, hogy a felsoroltak közül néhánnyal én magam is rendelkezem” – mondta el a színésznő, aki mellett Kovács Patrícia, Gryllus Dorka, Kiss Ramóna és Myra Monoka is indul a megtisztelő címért.

A leginspirálóbb hölgy mellett, keresik az év médiaszemélyiségét is: Till Attila, Majka, D. Tóth András, Vályi István és Pachmann Péter közül választhatnak majd a szavazók, hogy kiderüljön, ki volt az elmúlt év legmeghatározóbb tévés személyisége. Ismét voksolhatnak az olvasók gasztrohős, előadóművész és sportember kategóriában is, valamint a Man of the Year történetében először, az év YouTuberét is keresik. A legtöbb szavazatot gyűjtő jelöltek egy nagyszabású díjátadó gála keretében vehetik majd át az első helyezettnek járó díjat.

Kedvenceikre március 23-ig szavazhatnak a rajongók: http://www.playboy.hu/manoftheyear/

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ